TELO kanadske državljanke Ljiljane Simić (54), koja je nestala 6. septembra u Crnoj Gori na dan kad je trebalo da se vrati u Kanadu, pronađeno je zapaljeno nadomak Herceg Novog. Osumnjičeni za njeno ubistvo su dvojica muškaraca - jedan je uhapšen, a drugi je trenutno u bekstvu.

Vladimir obaveštajac

20.09.2020. 12:21

Sama pala-sama se i ubila! "Čudna je ženska ćud,...". Da li mi je žao te žene: ne, nimalo! Nije to klinka, nego žena od 54 godine. Čuj, stan u CG, džip, kartice...Ja jedva 200 evra pokrijem na kreditnoj a ona vukla po 15.000 evra j****u! Imenjače u Kanadi, glavu gore, i traži sebi novu ženu, pre svega normalnu. Tu su đavoli poneli, i odneli je!

Sneki

20.09.2020. 16:50

@Vladimir obaveštajac - Ko ste vi da određujete ko je kakva osoba,i da je najgora niko nema pravo da nekoga ubije.Nijednu reč niste rekli protiv ubice,glavno da ste ubijenu lepo okarakterisali.Sram vas bilo

Vladimir obaveštajac

20.09.2020. 21:30

@Sneki - Ubica zaslužuje nastrojžiju kaznu! Bez daljnega! ...ali nešto se vi čudno uzbudjujete, malo neobično....Kao da ste se u njenoj sudbini pronašli...

Pa šta

21.09.2020. 22:58

@Vladimir obaveštajac - Pojesti će te zavist. Samo zato što ti nemaš para, zavidan si na svakoga koji ima više od tebe. Ko si ti da odlučuješ šta neko može a šta ne može sebi priuštiti ?

jovama

21.09.2020. 23:18

@Vladimir obaveštajac - @vladimir obavestajac ako mozete da mi objasnite kakve veze ima to koliko je novca imala na kartici sa njenim ubistvom ili jos vise sa tim koliko vi imate na kartici? evo ja imam trenutno na kartici otprilike 4 -ostruko vise nego ona,i sta to znaci mangupiram se ,luda glava itd? znas neki ljudi zavrse ozbiljne skole,pa nadju odlican posao i rade mnogo da bi sebi i porodici obezbedili lep zivot.Sigurno nije otisla u kanadu jer joj se svidja klima i voce i povrce. Za svoj novac moze da radi sta hoce i ide gde hoce,ona je samo pogresila u jednom -procena ljudi,vrv je verovala sa ovaj svet nije tako ohol i zavidan.

zora

20.09.2020. 20:14

Pretesko je saznanje koliko smo moralno posrnuli kada vecina komentatora osudjuju zrtvu! I to zbog toga sto je dobro situirana a nigde ne pise da je to stekla na nelegalan nacin. Ili zbog toga sto zena koja je dvanaest godina razvedena nadje za sebe drustvo nekog muskarca. Uglavnom, niko ne osudjuje ubice i to je nase "novo normalno" i zato je sve vise kriminala u kome cemo svi nestati.

Lako

20.09.2020. 21:49

ne znam sto ne objavite slike monstruma koji su je ubili, UBICA, sta vam znaci ZM ili OP ili vec ne znam, dajte sliku ime i prezime, i to na svakih posla sata na svim medijima, treba da se zna ko je ubica i monstrum, treba njegova majka i njegova deca da ga gledaju i da ih bude sramota sina ili oca.