MILOŠ KONJEVIĆ MORSKOM DOBRU: Dalje ruke od novske obale

V. V.

18. 09. 2020. u 14:19

POTPREDSEDNIK Opštine Herceg Novi Miloš Konjević reagovao je na najavu preduzeća Morsko dobro za zakup obale i plaže u uvali Dobra luka na Luštici.

МИЛОШ КОЊЕВИЋ МОРСКОМ ДОБРУ: Даље руке од новске обале

Foto: V. V.

Dve su osnovne poruke: "vi više nećete upravljati obalom Herceg Novog" i "Novljani će odlučivati o novskoj obali. Ni Podgorica, ni DPS. Kriminalno Javno preduzeće „Morsko dobro" će biti rasformirano, a učinjena nedela preispitana."

U reagovanju Konjević sugeriše "ono o čemu bi vi sada trebalo da brinete je kako ćete da opravdate sve marifetluke koje ste svih ovih godina priredili građanima Herceg Novog. Za sav nemar, nameštene tendere sa kriminogenim „ugostiteljima" i nebrigu odgovaraćete – ne meni, ne Opštini Herceg Novi, već narodu i građanima na sudu, a dok budete u optuženičkim klupama, imaćete priliku da razmislite da li su vam se poltronstvo, krađa i beskičmenjaštvo isplatili. Vašoj partiji u zalasku sigurno jesu, a vaš obraz, iako ukaljan, je samo vaš."

Konjević je ocenio i da u Morskom dobru ne znaju "šta je Herceg Novi, šta je obala ovog grada, niti šta je interes naših građana. Vi znate interes vaših nalogodavaca i tome će ubrzo doći kraj. Raspisali ste tender za zakup obale i plaže u uvali Dobra luka na Luštici – morate biti svesni da nećete sprovesti taj tender. Nećete ga realizovati, jer hercegnovska obala više neće hraniti vašu mafiokratsku glad. Sa zadovoljstvom ćemo podnijeti krivične prijave protiv svih odgovornih tokom prethodnih godina, a sa posebnom pažnjom pratimo vaše postupke sada, među kojima je i raspisivanje ovog tendera."

Na kraju Konjević poručuje "drago nam je da su vaše namere ogoljene. U trci za ispunjenjem partijskih obećanja pre konstituisanja nove Vlade Crne Gore izgubili ste kompas...Gozba za novskom trpezom završena je za vas. Što ste jamili, jamili ste, a i za to ćete da platite" navedeno je u reagovanju potpredsednika Opštine Herceg Novi, Miloša Konjevića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!