NA ulicama Crne Gore je mirno dan posle izbora i pobede opozicije.

Nebojša

31.08.2020. 09:48

Opozicija nije pobedila! Pojedinačno najveći broj glasova je osvojila DPS (trećinu glasova), ali opozicija može ostvariti većinu u parlamentu jedino ako se te stranke ujedine.

Nole

31.08.2020. 11:22

@Nebojša - sta pricas?? Pa drugu trecinu je osvojila opozicija, ima manje 0,9 procenata glasova. A sta kaze Driton sa 12 mandata? Cestita jutros slobodu narodu. A Becic? Kompletna opozicija je daleko jaca od svih ostalih pored svih kradja.

Vuki

31.08.2020. 16:05

I u dps ima pola koji su ucenjeni i glasali, realno opozicija ima duplo vise...zar nije lepo posle 30g, nova, mlada lica..Jedan izasao sa likom Isusa Hrista i najavljuje vaskrsenje, drugi, velika molitva muslimana, i svi su ko braca, drugari iz klupe, ne dozvoljavaju da jedni drugima unistavaju zivote i osnovna parava na zivot, ispoljavanje vere,ljubav...Dobrodosla nova mlada lica, mladosti..Pobedili ste jednog globalistu, pobedili ste i virus, boreci se protiv sotone, sejtana, djavola, dokazali ste da 1g borbe i podrske leci sve u litijama, skupu, ljubavi..Zivela mladost, Zivela Crna Gora.