ĐUKANOVIĆ nije propustio da još jednom optuži medijski i politički faktor iz Srbije za mešanje u pitanja Crne Gore.

LOLA CG

30.08.2020. 14:56

Nije mu lako. Bivsi SRBIN I SRPSKOG RODA- ko bi bio vece zlo za SRPSKI NAROD ZA SRBIJU ZA SRPSKU PRAVOSLAVNU CRKVU, kao preobracen u bilo kog djavola. Tesko je biti Metuzalem inace bi vi vidjeli Boga svog- rece mi jedan co'ek

Prellee

30.08.2020. 16:37

Nekrstene osobe, osobe bez vjere i bez cuvanja tradicije, kao ovaj Milo su mnogo zla nanijeli zajednickom zivotu Srba i Crnogoraca. Jedna ovaka osoba sve je to upropastila, zrtve i jedne i druge strane zaboravila, buducnost ucinila nepredvidivom, neprijateljima i jednih i drugi pomogla da dobiju sto im nikad nije pripadalo. Nadam se da cu docekati kaznu, koju ovaj Milo nevjernik i izdajnik zasluzuje.

Leka

30.08.2020. 17:37

Ne, uopšte ga ne brine. Mislim da ga itekako brine jer se smanjuju šanse da falsifikuje izbornu volju građana Crne Gore kao sto je činio u prošlosti. Slučajevi sa premeštanjem policajaca, oficira i vojnika tamo gde ne mogu da glasaju nagoveštavaju krah njegove vladavine. Ali, opasan je to čovek i ne treba verovati da će mirno predati vlast. Naprotiv, i ako bude gubio, proglasiće pobedu. Živi bili, pa videli.

Morona

30.08.2020. 19:40

Ja ne razumem ovog čoveka. Pa ne utiče Srbija na tebe nego u tvojoj zemlji živi mnogo Srba kao u Srbiji Crnogoraca. Jesi li ti debil ili koristiš ovce da im pričaš bajke.. Kakav lik.. Ko da su mu Srbi 0.5% u državi i žive 1000km daleko..

Mira

31.08.2020. 18:08

Čovek je kompletan idiot! Edi Rama otvoreno staje na njegovu stranu i poziva Albance da glasaju za njega, i nikom ništa. Problem je što se ovaj put opozicija dobro spremila i nije mogao da nakrade koliko mu je trebalo. Zato su mu opet krivi Srbi! Žrtvuje zato i svoj narod, koliko je onih koje se bacio na prosjački štap, jer nisu došli Srbi na more. Srećom, sad sve što priča ne vredi pet para. Radujem se što ću opet moći da odem u Crnu Goru, koja će sigurno biti drugačija. Ona Milova je bila bedna, jer se na svakom koraku osećala strahovlada diktatora!