MILOV TELOHRANITELJ VERNICIMA POKAZAO SREDNJI PRST: Evo šta je Đukanović uradio kada je začuo - Ne damo svetinje

Novosti online

20. 08. 2020. u 19:13

NAKON što je odlučno okrenuo glavu od gladnih Pljevljaka, ignorišući probleme građana za čije se glasove bori, u pratnji par desetina građana koje nije bilo sramota da stanu uz njega, predsednik Crne Gore Milo Đukanović krenuo je u šetnju centrom grada.

МИЛОВ ТЕЛОХРАНИТЕЉ ВЕРНИЦИМА ПОКАЗАО СРЕДЊИ ПРСТ: Ево шта је Ђукановић урадио када је зачуо - Не дамо светиње

Foto: IN4S

Koračajući ulicom „Kralja Petra“, po ko zna koji put pristalice DPS-a narugale su se merama njihovog medicinskog politbiroa, poznatijeg kao NKT.

U gusto zbijenim redovima, kličući predsedniku, neodgovorni pojedinci koji nisu imali maske „izbacivali su kapljice“ na koje je upozorio Boban Mugoša – i tako ugrožavali javno zdravlje. Za rukavice i distancu, izgleda, niko od njih nije čuo. Uključujući i predsednika.

Da šetnja šefa režima ulicama Pljevalja ne prođe bezbrižno potrudila se grupa mladih ljudi, koja ga je dočekala uzvicima – Ne damo svetinje.

Tako je predsednik morao opet da okrene glavu, ovog puta – od vjernika koji traže pravdu, poštovanje Ustava i zakona Crne Gore. A njegov telohranitelj je odgovorio – srednjim prstom ispruženim u pravcu vjernika, tik iznad glave predsjednika. „Gospodski“, „otmeno“ i „profesionalno“, nema šta.

Policija je ekspresno reagovala i privela nekoliko „litijaša“, te da su pušteni nakon sat.

Pljevlja su, po svemu sudeći, odlučila – da ne podrže Đukanovića i DPS.

(IN4S)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo