MILAČIĆEVA PRAVA CG OBJAVILA: Pogledajte kako se ćerka ministra zdravlja bahati po Crnoj Gori (VIDEO)

V.K.

25. 07. 2020. u 16:36

МИЛАЧИЋЕВА ПРАВА ЦГ ОБЈАВИЛА: Погледајте како се ћерка министра здравља бахати по Црној Гори (ВИДЕО)

Foto: Instagram printskrin

PRAVA Crna Gora Marka Milačića, objavila je video klip na kojem se vidi u kojim je sve skupocenim hotelima Selma Hrapović, kćerka ministra zdravlja Kenana Hrapovića boravila i koliko je novca potrošila na provod.

Adriatika, Porto Montenegro, Ribarsko selo, Splendid, Otrant… samo su neke od skupocenih restorana i hotela u kojima je ona ovih dana boravila.

Iz Prave su došli do podatka da je jedan ručak Selme Hrapović u Ribarskom selu koštao koliko tri prosečne plate zdravstvenih radnika u Crnoj Gori!


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Ex faca

25.07.2020. 18:13

Bahatost, pogotovo dece moćnika, je regionalno epidemiološki fenomen. Kamo sreće da možemo sve u paketu da restujemo i vratimo u realnost, bio bi to spas za Balkan i šire.

milena

26.07.2020. 08:11

Očigledno je da u porodici Hrapović nešto ne štima. Relacije otac-ćerka su izgleda u ozbiljnoj vaspitnoj krizi. Ili se mama Majda više pita, jer je tata ministar prezauzet. Tipična 19-godišnjaku ja koja je iz sjevernog dijela CG šljegla do PG i primorja. Parada neukusa, malograđanštine, nedostatka mjere i stida, slepila za realnost. No, polakote, ne-ka-te! Povratak u stvarnost biće bolan. PS. Milačić kao predsjednik stranke ipak treba da ima dostojanstvo i važnija posla. Treba da mu bude ispod časti da se bavi prozivanjem balavica koje žive samo da bi imale šta da slikaju i objave.

tomicd58

26.07.2020. 08:28

To je sve normalno u ovom našem svijetu, ko ima mogućnosti da troši novac koji nije zaradio. Narod ih bira na vlast a oni sami sebi određuju plate i pišu zakone koji ih štite od bilo koje odgovornosti. Moj drug Rade dobro kaže dok ima ovaca za šišanje biće i vune, neka izvine pošteni ljudi na ovom jeb... Balkanu

Priganica

26.07.2020. 12:47

Zasto da ne?! Kad joj caca i njegovi jarani drze gospodara Montenegra i njegovu kliku u sah-mat poziciji. Moze i da urinira po narodu, nikakav problem.