DUŠKO KNEŽEVIĆ SPREMAN DA SE PREDA Vukas: Sledi mu hapšenje

V.K.

20. 01. 2024. u 07:15

BIZNISMEN Duško Knežević poručio je iz Londona da je spreman da se preda i da dođe u Crnu Goru ako mu se dozvoli da ulazi i izlazi iz države, da se javlja redovno kad treba prema dogovoru koji bi postigao sa tužilaštvom. Takođe, poručio je da ne zna zašta da odgovara, jer nigde nije bio odgovorno lice, ni u bankama ni u kompanijama. On je poručio da ne želi da bude zaštićeni svedok.

ДУШКО КНЕЖЕВИЋ СПРЕМАН ДА СЕ ПРЕДА Вукас: Следи му хапшење

V.K.

- A sve dokaze koje imam protiv Mila Đukanovića i koje sam izneo do sada i prijavio spreman sam da dam - tvrdi Knežević.

Portparol Specijalnog državnog tužilaštva, specijalni tužilac Vukas Radonjić saopštio je da će po poternicama koje su raspisane za Kneževićem on morati da bude uhapšen i smešten u pritvor. Rekao je da SDT ne može dati nijednom okrivljenom ili optuženom obećanje da neće biti uhapšen, navodeći da u Kneževićevoj situaciji "imamo više rešenja o određivanju pritvora po nacionalnim i međunarodim poternicama".

- Po tim poternicama on će se morati lištiti slobode i staviti u pritvor. U slučaju da bude izručen, on će se istog momenta, od trenutka kad se pojavi u Crnu Goru, dovesti kod sudije za istragu na saslušanje. Nakon toga sudija će odlučiti da li i dalje postoje osnovi da rešenje o pritvoru ostane na snazi - kazao je Radonjić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)