HAPŠENJE NA ČAKORU: Ilegalno prebacivao Sirijce

Марија Стевановић
Marija Stevanović

14. 08. 2023. u 16:52

ZBOG sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi, osnovni držsvni tužilac u Plavu izdao je nalog da se uhapsi Z. M. (61) iz Rožaja.

ХАПШЕЊЕ НА ЧАКОРУ: Илегално пребацивао Сиријце

Foto: D. Milovanović

Naime, policijski službenici Stanice granične policije Plav 2 su u mestu Čakor zaustavili putničko motorno vozilo rožajskih registarskih oznaka, koje se kretalo iz pravca Murine u pravcu Čakora.

Utvrđeno je da je vozilom upravljao Z.M. (61) iz Rožaja i sa njim su se u vozilu nalazila još tri lica, migranta iz Sirije.

Pripadnici granične policije su policiji u Plavu predali lica na dalju nadležnost, te je od Z.M. prikupljeno obaveštenje i od njega je oduzet novac u iznosu od 2.445 eura, vozilo, kao i mobilni telefon, saopštila je Uprava oolicije Crne Gore.

Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Plavu koji se nakon uvida u spise predmeta izjasnio da se Z.M. liši slobode .

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)