INCIDENT U PLJEVALJSKOM MANASTIRU SVETA TROJICA: Napadnuti monasi, radnici i gosti (VIDEO)

M. D.

14. 08. 2023. u 15:05

NEPOZNATO lice je u nedelju ispred manastira Sv. Trojice vređalo monahe, radnike i goste, a potom je stado koza, koje se nalazi u vlasništvu manastira, oterano u centar grada.

ИНЦИДЕНТ У ПЉЕВАЉСКОМ МАНАСТИРУ СВЕТА ТРОЈИЦА: Нападнути монаси, радници и гости (ВИДЕО)

Foto: dnevne novine Dan

Nakon što su u nedelju postali viralni video-zapisi na kojima se može videti stado od pedesetak koza na ulicama Pljevalja, na Fejsbuk stranici Pravoslavna Pljevlja objavljeno je da se u nedelju desio neobičan incident.

Oni su objasnili da je nepoznato lice vređalo monahe, radnike i goste, a potom je stado koza, koje se nalazi u vlasništvu manastira oterano u centar grada. Incident se desio neposredno po odsluženoj Svetoj liturgiji, kada je još uvek znatan broj vernika bio u manastiru.

- Osoba koja je danas u manastiru Sv. Trojice uznemiravala bratiju, radnike i prisutne goste a zatim oterala koze u centar grada, napisano je Fejsbuk stranici „Pravoslavna Pljevlja“.

Stado koza se duže vreme kretalo centralnim gradskim ulicama, zadržavalo ispred radnji i lokala, dok na kraju nije usmereno opet prema manastiru Sveta Trojica, koji se nalazi sa druge strane Gradskog parka. Pojava koza u centru grada zbunila je Pljevljake, međutim, u tom momentu se nije znalo šta se prethodno desilo.

https://www.facebook.com/photo?fbid=681293757374357&set=a.557949679708766

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REŠILA DA PROGOVORI! Zbog nje je himna Rusije intonirana u Beogradu, pa odjednom prekinuta - evo šta šampionka Evrope sad kaže o tome (VIDEO)