OGLASIO SE NOVAK ĐOKOVIĆ: Srbin poslao jaku poruku pred start Sinsinatija

Novosti online

14. 08. 2023. u 08:42

Novak Đoković je odavno zaboravio na razočaranje koje je osetio nakon što je izgubio finale Vimbldona od Karlosa Alkaraza. O tome je govorio na prvoj konferenciji za medije u Americi posle duge pauze, sada sledi Sinsinati, a pre toga Srbin se u ponoć javio na Instagramu.

ОГЛАСИО СЕ НОВАК ЂОКОВИЋ: Србин послао јаку поруку пред старт Синсинатија

Foto: Instagram/Printskrin

Objavio je četiri fotografije i ostavio interesantnu poruku. "Niđe nebo nije plavo kao iznad Crne Gore", napisao je Nole uz pesmu Ljubomira Đurovića "Tamo đe se gusle čuju". Dobio je pregršt poruka kako sa ovih prostora, tako i iz inostranstva.

Pre odlaska u Ameriku, gde nije bio dve godine, srpski as je odmor proveo baš u Crnoj Gori. Bio je na moru, pa onda i na planini, pošto je posetio Žabljak i uživao u čarima Durmitora. Posle toga se vratio na primorje i tamo odradio poslednje pripreme za nastavak sezone zajedno sa Jankom Tipsarevićem. Po objavama i fotkama deluje da je uživao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Posle "punjenja baterija" sledi turnir u Sinsinatiju. Ujedno i poslednja provera pred Ju-Es open u Njujorku. Tamo ga čeka težak žreb, rival u drugom kolu biće mu bolji iz meča Fokina/Ečeveri, pa bi u trećem kolu mogao da igra sa Norijem ili De Minorom, u četvrtfinalu bi ga čekali Siner ili Fric, a u polufinalu Rune ili Medvedev.

Na drugoj strani "kostura" prvi favorit je Karlos Alkaraz, a Novak može da napadne i prvo mesto u Sinsinatiju.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja