U ANDRIJEVICI DODATNE POLITIČKE TENZIJE: Sada traže smenu čelnika Skupštine

Марија Стевановић
Marija Stevanović

12. 08. 2023. u 10:53

U ANDRIJEVICI, nepunu godnu pre redovnih lokalnih izbora, politička kriza na vrhuncu! Novo, treće zasedanje Skupštine opštine, na kome bi trebalo da se odlučuje o zahtevu odbornika Nove srpske demokratije Mijomira Dragovića i 15 odbornika DPS za smenu predsednika Opštine Željka Ćulafića (SNP), zakazano je za ponedeljak, nakon što dva prethodna pokušaja nisu uspela zbog otpora građana i njihovog prisustva u sali, a na red je došao novi zahtev za smenu!

У АНДРИЈЕВИЦИ ДОДАТНЕ ПОЛИТИЧКЕ ТЕНЗИЈЕ: Сада траже смену челника Скупштине

milutin sekulović

Ovoga puta, odbornik Demokratske Crne Gore Bogdan Mijović, koga je partija u međuvremenu isključila iz članstva, kao i NSD Dragovića, sa još 10 odbornika DPS zatražili su smenu predsednika SO Mladena Đukića, funkcionera Demokrata!

U obrazloženju je navedeno da se smena Đukića zahteva jer nije odgovoreno na zakonsku inicijativu odbornika koji su zahtevali smenu Ćulafića, i zbog toga što nije održao sednicu SO.

Inače, odbornik Mijović je u prethodnih nekoliko meseci iznosio brojne optužbe na račun svog doskorašnjeg kolege Đukića, ali je i naglašavao da sa odbornicima DPS neće učestvovati i rušenju vlasti u ovoj opštini, koju vrše koalicija SNP i DF, sa Demokratskom Crnom Gorom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti