CETINJE SE SEĆA ŽRTAVA Godinu dana pd bestijalnog zločina u Prestonici

M. SEKULOVIĆ

12. 08. 2023. u 09:17

DANAS se navršava godinu dana od bestijalnog zločina u kome je Cetinjanin Vuk Borilović (34) likvidirao deset svojih sugrađana i ranio šest, pre nego što je i sam likvidiran u gotovo samom centru Cetinja. U znak sećanja na nevine žrtve ovog bezumnog zločina, zastave na ulazu u Cetinje i na svim gradskim institucijama spuštene su na pola koplja, saopšteno je iz prestonice.

ЦЕТИЊЕ СЕ СЕЋА ЖРТАВА Годину дана пд бестијалног злочина у Престоници

Foto Fejsbuk

Zločin nakon kojeg je zanemela Crna Gora počeo je u svojoj kući, gde je ničim izazvani Borilović poubijao svoje podstanare, medicinsku sestru Natašu Martinović Pejović (35) i njenu decu Marka i Mašana. Potom je krvavi pir nastavljen tako što je ubio i Natašinog kuma Milana Mitrovića (37) i svog ujaka Gorana Đurišića (54). U besomučnoj pucnjavi potom je likvidirao komšije Rajka (56), Dimitrija (81) i Danicu Drecun (74), a potom usput puneći pušku i Danijelu (51) i njenu sestru Aleksandru Radunović (52).

Pre nego što je Borilović ustreljen, ranio je i šest osoba, među kojima je bio i jedan policajac. Likvidiran je nakon što su vatru na njega otvorili policajci i sugrađanin Neno Kaluđerović, koji nije krivično gonjen zbog toga.

Kuća Vuka Borilovića u kojoj je počeo njegov krvavi pir, od dana užasa zjapi avetinjski prazna. Zapaljena je u aprilu ove godine, a policija se nije oglašavala o tom slučaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!