U PODGORICI UHAPŠENI DRŽAVLJANI SRBIJE: Stavljali u promet lažne novčanice

Марија Стевановић
Marija Stevanović

31. 07. 2023. u 10:40

POLICIJA je u Podgorici zbog sumnje da su izvršili krivično delo falsifikovanje novca uhapsila državljane Republike Srbije A. M. (37) i J. L. (39).

У ПОДГОРИЦИ УХАПШЕНИ ДРЖАВЉАНИ СРБИЈЕ: Стављали у промет лажне новчанице

uprava policija CG

- Podgorička policija je 30. jula oko 1.30 sati, na magistralnom putu Podgorica–Cetinje, kontrolisala vozilo marke ''škoda'' beogradskih registarskih oznaka kojim je upravljao A. M. (37), državljanin Republike Srbije, a u kojem se nalazila J. L. (39), državljanka Republike Srbije. Pregledom ovih lica, pripadnici policije su kod A. M. pronašli četiri novčanice u apoenima od po 500 evra i jednu novčanicu od 200 evra, dok su kod J. L. pronađene dve novčanice od po 500 evra, a za koje je utvrđeno da su falsifikovane. Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da su ova lica u više navrata stavljala u promet falsifikovane novčanice na području Podgorice, Cetinja i Bara, saopštila je Uprava policije Crne Gore.

Državljani Srbije uhapšeni su po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog sumnje da su izvršili krivično delo falsifikovanje novca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)