MISTERIOZNO STRADAO RONILAC IZ SUTOMORA: Beživotno telo pronađeno na početku Velike plaže

B. DABIĆ

10. 05. 2023. u 21:37

Pod misterioznim okolnostima nastadao A.S. ronilac iz Sutomora. Nepuna četiri sata nakon što su njegovi prijatelji prijavili nestanak, beživotno telo ronioca pronađeno je oko 17 časova u ulcinjskom akvatorijumu.

МИСТЕРИОЗНО СТРАДАО РОНИЛАЦ IZ SUTOMORA: Беживотно тело пронађено на почетку Велике плаже

foto:Ilustracija

- Nestanak A.S. prijavili su prijatelji danas u 13.40 sati. On je nestao u blizini Port Milene, na početku Velike plaže u Ulcinju. Na telu su vidljive povrdede, kazao je novinarima pomoćnik direktora Uprave pomorske sigurnosti i upravljanja lukama (UPSUL) Žarko Lukšić.

Pronađena je puška koju je koistio nastrdalai ronilac, ali fali kamera za koju njegovi prijatelji navode da je imao.

Za A.S. tragali su pripadnici UPSUL-a, Sektora granične policije, prijatelji nastadalog ronioca.

Kako je potvrdio Lukšić, nakon kratke pretrage oko 16.30 časova, od Velike plaže do Ulcinja, ronilac je uočio blizu pristaništa beživotno telo sa povredama koje je izvađeno iz mora u 17.00 časova.

„Ronilac na dah je bio u ribolovu… Vozilo koje je koristio bilo je parkirano blizu plaže. Pomorsko operativni centar je započeo koordinisanu akciju traganja i spašavanja. Odmah je upućen spasilački čamac SAR-1 ka Velikoj plaži. Takođe, upućeni su spasioci koji pretražuju kopneni dio. U pretragu su bili uključeni i građani, i ronioci Uprave pomorske sigurnosti i upravljanja lukama, kao i pripadnici Sektora granične policije koja je upotrebila dron“, naveo je Lukšić i dodao da dalje aktivnosti oko uviđaja preuzimaju istražni organi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri