„PRLJAVA KAMPANJA PROTIV MANDIĆA“: Jovan Vučurović, poslanik DF - Neće im uspeti

V.K.

02. 05. 2023. u 19:50

KO zna koji put, posebno uoči izbora, aktivira se parapolitički, udbaški i medijski talog, zadužen za napad na srpski narod, Novu srpsku demokratiju i Andriju Mandića, saopštio je poslanik DF-a Jovan Vučurović.

„ПРЉАВА КАМПАЊА ПРОТИВ МАНДИЋА“: Јован Вучуровић, посланик ДФ - Неће им успети

Foto: Nova srpska demokratija

On ističe da punktovi, organizovani od pojedinih stranih i ovdašnjih bezbednosnih struktura, imaju za cilj da ponovo pokušaju da izguraju srpski narod i njegove predstavnike iz vlade koja će biti formirana nakon parlamentarnih izbora.

- Ali, trebalo je dosad da se nauče da je srpski narod žilav i nepokolebljiv, i da je uspeo da se izbori i sa težim protivnicima od ovih koji nastavljaju putem Mila Đukanovića i žele da obnove njegovu politiku podela, mržnje i izdaje tradicionalne Crne Gore. I nije ništa novo da se ponovo na meti ideologa te "druge" Crne Gore, koja se odrekla istinskih vrednosti, prvi našao lider srpskog naroda, Andrija Mandić, koji je, ujedno, i najzaslužniji za rušenje bivšeg režima. Ali, i ova nova kampanja koja se vodi protiv lidera NSD već je osuđena na propast.

- Da podsetimo, i pored nezapamćene kampanje koja se protiv Andrije Mandića vodila iz Crne Gore i van nje, za njega je na predsedničkim izborima glasao svaki peti građanin i ti glasovi su, na poziv Andrije Mandića, presudno odlučili ko će biti predsednik Crne Gore. Svima onima koji sada vode novu prljavu kampanju poručujemo da će Andrija Mandić na parlamentarnim izborima biti tamo gde on proceni, a svakako će istrajati da bude predvodnik još jedne borbe koja će nastaviti ka onim ciljevima koje je postavio u predsednickoj kampanji. Sigurno su oni koji su protiv nas moćni i jaki, ali je snažnija ideja koju mi zastupamo i koju nosimo zajedno s narodom koji je uz nas - poručio je Vučurović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!