SVIRAĆE IM TAMBURAŠI: Kolektivno venčanje 22. juna u Beranama

Марија Стевановић
Marija Stevanović

19. 04. 2023. u 20:05

KOLEKTIVNO venčanje, koje se ove godine održava u organizaciji Sekretarijata za kulturu, omladinu i odnose sa NVO Opštine Berane, zakazano je za četvrtak, 22. jun, u Hotelu Berane.

СВИРАЋЕ ИМ ТАМБУРАШИ: Колективно венчање 22. јуна у Беранама

FOTO: M. S.

Parovi koji žele da svoju ljubav krunišu brakom mogu da se prijave za kolektivno venčanje koje će u Beranama biti održano u drugoj polovini juna. Kao i ranije, venčanje će se održati pod pokroviteljstvom Opštine Berane a Hotel Berane, uz čiju podršku se održava, rezervisan je za izgovaranje sudbonosnog „da“.

Sklapanje braka je potpuno besplatno, a organizatori očekuju da će se prijaviti parovi iz svih krajeva Crne Gore ali i drugih zemalja. Prijavljivanje je počelo danas i trajaće do 10. juna, saopšteno je iz Opštine Berane.

Kontakt telefon za prijavljivanje je: 068 882 288, kažu iz Opštine Berane i naglašavaju da se manifestacija organizuje u cilju očuvanja i negovanja tradicionalnih vrednosti, propagiranjem bračne zajednice i porodice kao veoma važne sfere našeg društva, ali i kao svojevrstan doprinos bogaćenju kulturnog sadržaja grada Berana.

Organizatori napominju da su domaćini organizovali svečani ručak uz svadbenu torta u ambijentu posebno dekorisanom za taj dan. U muzičkom delu programa nastupiće tamburaši i mladi muzičari iz Berana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024