MILO Đukanović posle 33 godine nema nijednu funkciju na vlasti u Crnoj Gori, a na internetu se pojavilo pismo tridesetogodišnjaka koji je imao šta da kaže na ovu temu.

Komentari (6)

Savo

04.04.2023. 15:35

Сматрам текст овог писма упућеног бившем председнику Црне Горе, Господину Ђукановићу, врло неумесним. Председника једне државе, каква је била и остала демократска Црна Гора, бира њен народ, и тај је 30 година омогућио свом председнику да га малтретира како је у писму наведено. Зато би аутор писма пре морао да се истресе на своје сународнике који су овог деценијама бирали, а не на оног коме је омогућено да се вози у најскупље познатом аутомобилу. И тенисери и фудбалери зарађују грдне паре и луди би били када би добијене суме за ИГРУ, а не за РАД, одбили да приме. И Мило је дату му могућност од народа искористио и сад иде срећан у пензију. Народ треба мењати и научити га кога треба да бира за свог шефа. И онда нема љутиш.

Miloš

04.04.2023. 17:58

@Savo - Preterano se*eš! Lepo i kulturno se zahvalio gov*aru što mu se us*ao u život. Tebi su us*ao u glavu, pa razmišljaš kao svaki se*onja.

Nexus

04.04.2023. 18:30

@Savo - @ Savo Ti si baš ono kako kažu "slijep kod očiju" a uz to imaš baš loša poređenja. Teniseri i fudbaleri se bar oznoje za novac koji zarade a nisam siguran da se Đukanović nešto oznojio da stekne svoje bogatstvo.