U NIKŠIĆU SE ''GLASA'' I VAN BIRAČKIH MESTA: Policija u štabu DPS!

Марија Стевановић
Marija Stevanović

02. 04. 2023. u 17:10

CELOG dana traje žestoka ''borba'' u Nikšiću u drugom krugu predsedničkih izbora u Crnoj Gori.

У НИКШИЋУ СЕ ГЛАСА И ВАН БИРАЧКИХ МЕСТА: Полиција у штабу ДПС!

Foto: M. Sekulović

Potpredsednik DPS Crne Gore dr Jevto Eraković izjavio je da se veća grupa građana okupila ispred njihovih prostorija u izbornom štabu u MZ Rastoci, u Nikšiću, fotografisala, verbalno provocirala ''i da kada im nije pošlo za rukom da isprovociraju aktiviste da je onda, kako je rekao, delovala policija i bez ikakvog povod pretresla njihove prostorije u toj mesnoj zajednici i, kako je istakao, nije našla ništa.

Policija se još uvek nije izjasnila povodom ovog incidenta, koji je usledio nakon policijske intervencije i privođenja šest osoba za koje se sumnja da su u Pčelarskoj stanici kupovali lične karte za jednu političku opciju!

-Ovih šest osoba je pristupilo u službene prostorije Odeljenja bezbednosti Nikšić radi prikupljanja obaveštenja na okolnosti navedene prijave, saopštila je Uprava policije Crne Gore, uz napomenu da ''policija ovom prilikom nije sprovodila radnju pretresa navedenog objekta''.

-O navedenom događaju obavešten je državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je naložio da se preduzmu sve mere i radnje u cilju rasvetljavanja navedenog događaja, te da će se naknadno izjasniti o kvalifikaciji  događaja. U toku je prikupljanje obavještenja od gore pomenutih osoba, kao i preduzimanje drugih zakonom predviđenih radnji iz nadležnosti policije, saopštila je policija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024