DRAMATIČAN SNIMAK SPASAVANJA BEBE IZ MORAČE: Mališan plutao u hladnoj reci (VIDEO)

Novosti onlajn

21. 03. 2023. u 17:57

DVOMESEČNI dečak juče je izvučen iz Morače nakon što je njegova baba K.K (62) sa njim u naručju skočila u reku.

ДРАМАТИЧАН СНИМАК СПАСАВАЊА БЕБЕ ИЗ МОРАЧЕ: Малишан плутао у хладној реци (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Fejsbuk

Beba je spasena, a telo njene babe izvučeno je iz vode nedugo nakon što je, tvrde nezvanično iz policije, odlučila da s njim ode u smrt.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak izvlačenja deteta iz ledene reke.

Radnici gradskog preduzeća Zelenilo Aldin Ibrahimović i Almir Mujak izvukli su i spasili bebu iz Morače u Podgorici. U spasavanju je učestvovao i Demaj Spejtim.

Ibrahimović i Mujak obavljali su redovne radne zadatke u blizini Blažovog mosta kada su ugledali da je beba upala u hladnu reku. Brzom reakcijom uspeli su da izvuku dete na obalu.

Dete je bilo bez svesti, a albanski poslanik u švedskom parlamentu Adnan Dibrani, koji se zadesio na licu mesta, uspeo je da dečaku istisne vodu iz pluća i vrati ga u život.

Hitna pomoć je brzo reagovala i prevezla dečaka u bolnicu.

Da podsetimo, šezdesetdvogodišnja K. K. stradala je juče oko 11.20 sati nakon što je sa dvomesečnim unučetom u naručju, uskočila u reku Moraču. Žena je pre toga poslala uznemirujuću poruku roditeljima bebe, koji su u panici odmah izleteli iz kuće i tražili svoje dete, koje je u tom trenutku iz reke spasilo četiri heroja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

AMBASADOR Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko ocenio je danas da je poklapanje eskalacije situacije na Kosovu i Metohiji sa protestima u Beogradu „očigledan pritisak“ na srpsko rukovodstvo i da je „cilj Zapada promena politike Srbije“.

03. 06. 2023. u 15:03

Komentari (1)

DRHTALA SAM ZBOG MOKE SLAVNIĆA Dragana se prisetila neugodne situacije: Rekao je, ništa ne brini