SMRZAVALI SE U BLOKIRANIM VOZOVIMA: Kolaps na pruzi Beograd-Bar, putnici u Mojkovcu satima čekali autobuse da ih prevezu

B. DABIĆ

22. 01. 2023. u 13:32

Zbog pokidanih elektromreža između Kolašina i Mojkovca u prekidu je železnički saobraćaj na pruzi Bar –Beograd.

СМРЗАВАЛИ СЕ У БЛОКИРАНИМ ВОЗОВИМА:  Колапс на прузи Београд-Бар, путници у Мојковцу сатима чекали аутобусе да их превезу

foto: FB

Brzi voz koji je sinoć krenuo iz Beograda nije stigao do Bara zbog kvarova na pruzi. Zato je oko 200 putnika iz Mojkovca posle tri sata čekanja u ovoj železničkoj stanici, autobusima  oko 10 časova prevezeno ka Kolašinu, Podgorici  i Baru.

-U sedam sati jutros na stanici u Mojkovcu ušla sam u brzi voz koji je stigao iz Beograda. U stanici smo stajali tri sata, u vozu nije bilo grejanja. Smrzli smo se. U vozu je bilo oko 200 putnika među kojima mnogo i dece koji su putovanje započeli u Beogradu i drugim srpskim gradovima, ka Crnoj Gori.  Oko 10 časova stigli su autobusi i krenuli smo prema Podgorici, Baru - ispričala je putnica koja je iz Mojkovca krenula za Bar. - U Mojkovcu je jako hladno, padao je sneg. Provesti i kratko vreme na niskim temperaturama u vozu bez grejanja je veoma neprijatno, celu noć u vagonima je zaista katastrofa.

Na železničkoj stanici u Baru "Novostima" je rečeno da po redu vožnje lokalni voz za Bijelo Polje kreće u 15:20. Ukoliko kvarovi ne budu otkonjeni na deonici od Kolašina do Mojkovca,  putnike iz Bara do severa Crne Gore,  prevoziće autobusima.

Za sada nema informacije da li će  krenuti večernji brzi voz Bar- Beograd.

BONUS VIDEO - STRAVIČNE SCENE NAKON POŽARA U PETROVARADINU: Stradale dve osobe

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna