VELIKO NEVREME NA PODRUČJU MOJKOVCA: Poplavljene kuće, oštećeni mostovi i putevi (FOTO)

M.S.

19. 01. 2023. u 12:27

NEVREME koje dva dana vlada u celoj Crnoj Gori, u sredu i tokom noći pričinilo je ogromnu štetu na putnoj i komunalnoj infrastrukturi na području opštine Mojkovac, a kako kiša ni danas ne prestaje da pada, strahuje se od daleko većih posledica.

ВЕЛИКО НЕВРЕМЕ НА ПОДРУЧЈУ МОЈКОВЦА: Поплављене куће, оштећени мостови и путеви (ФОТО)

Opština Mojkovac

Bujice i klizišta oštetili su nekoliko mostova i veći broj puteva, a poplavljen je veći broj kuća. Na više lokacija došlo je do velikih odrona, poplava i klizišta. Sve opštinske službe su na terenu već 24 sata i rade na otklanjanju posledica vremenskih nepogoda.

- Za sada uspevamo sami, ali smo u stalnom kontaktu sa Direktoratom za zaštitu i spacavanje, pa ćemo, ukoliko to bude potrebno, zatražiti pomoć - kazao je šef kabineta predsednika opštine Mojkovac Aleksandar Mrdak.

Na području Mojkovca u prekidu je saobraćaj na putu Mojkovac-Slatina, pa se preporučuje korišćenje saobraćajnice kroz Stevanovac.

 

BONUS VIDEO - I HELIKOPTER TRAŽI DEČAKA: U Herceg Novom nastavljena potraga za detetom koje je progutalo more

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

AMBASADOR Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko ocenio je danas da je poklapanje eskalacije situacije na Kosovu i Metohiji sa protestima u Beogradu „očigledan pritisak“ na srpsko rukovodstvo i da je „cilj Zapada promena politike Srbije“.

03. 06. 2023. u 15:03

Komentari (0)

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!