HUMAN GEST: Umesto Novogodišnjeg šampanjca, novac Narodnoj kuhinji u Baru

B. DABIĆ

22. 12. 2022. u 22:59

Novac za organizovanje Novogodišnjeg koktela, zaposleni u Institutu za lekove i medicinska sredstva Crne Gore poklonili su Narodnoj kuhinji u Baru tako će 3.000 evra biti utrošeno za obroke osobama koji žive na rubu egzistencije.

ХУМАН ГЕСТ: Уместо Новогодишњег шампањца, новац Народној кухињи у Бару

Foto: B.Dabić

Direktorica Instituta za lekove i medicinska sredstva doc. dr Snežana Mugoša  je posetila Narodnu kuhinju u Baru u kojoj se tokom pet dana nedeljno  sprema 250 obroka, i uručila donaciju. Među korisnicima Narodne kuhinje je i 109 dece.

Dr Mugoša je izrazila zadovoljsvo što su zaposleni u Institutu na ovaj način pokazali svoju humanost i solidarnost.

Foto: B.Dabić

Tekst potpisa

-Velika mi je čast što sam  bila u prilici da  upoznam  ove divne žene i uručim donaciju. Ponosna sam na zaposlene u Institutu i volela bih da naš gest bude primer drugima da se aktivno uključe i daju svoj doprinos svima onima kojima je pomoć potrebna i budu pordška ljudima koji su se našli u teškim životnim okolnostima, pogotovo kada su u pitanju najmlađi, istakla je Mugoša.

Foto: B.Dabić

Ljiljana Vujović i dr Snežana Mugoša 

Na donaciji se zahvalila Ljiljana Vujović u ime NVO „Žene Bara“ koje su osnovale Narodnu  kuhinju  pre četiri godine.

Vujović je upoznala dr Mugošu o humanitarnim akcijama  koje su Žene Bara realizovale u protekom periodu.

-Ova donacija nam je izuzetno značajna jer su  potrebe naših sugrađana nažalost svakim danom sve veće, kazala je Ljiljana Vujović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

CELA SRBIJA ĆE TOG DANA BITI UZ SVOG PREDSEDNIKA: Ključan datum za naš narod - svi će biti uz Vučića tokom rasprave o Srebrenici