VOZE PIJANI, IDU U ZATVOR: Pijani vozači sve češće pred sudijama za prekršaje u Bijelom Polju

Марија Стевановић
Marija Stevanović

05. 12. 2022. u 12:19

U Sudu za prekršaje u Bijelom Polju sve je više vozača koji zbog prekršaja Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, odnosno upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu odlaze u zatvor.

ВОЗЕ ПИЈАНИ, ИДУ У ЗАТВОР: Пијани возачи све чешће пред судијама за прекршаје у Бијелом Пољу

Foto A. Stanković

Zbog vožnje u koncentraciji od 3,06 promila, sudija Svetlana Adžić je okrivljenom D. Z.(34) iz Mojkovca izrekla zatvorsku kaznu od 30 dana, tri kaznena boda i zaštitnu meru zabranu upravljanja motornim vozilom ''B'' kategorije u trajanju od četiri meseca.

Ona je Mojkovčaninu V. R. (22), koji je vozio sa 1,12 promila alkohola u krvi, izrekla novčanu kaznu od 300 evra, a E. N. (42) iz Mančestera je zbog prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, okrivljenom, izrekla novčanu kaznu u iznosu od 120 evra.

 Zbog odbijanja podvrgavanja utvrđivanja prisustva alkolhola u organizmu, zatvorsku kaznu od 50 dana okrivljenom Š. R. (33) iz Žabljaka izrekao je sudija Miloš Bakrač. Žabljačaninu je izrečena i zaštitna mera zabrane upravljanja motornim vozilom ''B'' kategorije u trajanju od četiri meseca i tri kaznena boda.

Zbog upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji 2,10 promila, sudija Andrijana Bulatović je okrivljenom M. M. (35) izrekla kaznu zatvora u trajanju od 15 dana, tri kaznena boda i zaštitnu meru zabranu upravljanja motornim vozilom ''B'' kategorije u trajanju od četiri meseca.

 Pod ''gasom'' je prilikom saobraćajne kontrole i testiranja bio i O. R. (68) iz Petnjice. Zbog vožnje sa 2,44 promila alkohola u krvi, sudija Vukajlo Smolović mu je izrekao novčanu kaznu u iznosu od 600 evra, tri kaznena boda i zaštitnu meru zabranu upravljanja motornim vozilom ''B'' kategorije u trajanju od četiri meseca.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)