NARKO-AFERA TRESE CRNU GORU: Milan Knežević o namernoj opstrukciji akcije zaplene više od tone kokaina

Novosti online

24. 11. 2022. u 19:13

PREDSEDNIK skupštinskog Odbora za odbranu i bezbednost Milan Knežević (DF) prokomentarisao je za Portal RTCG oslobađajuću presudu Budimiru i Marini Krstović za šverc kokaina.

НАРКО-АФЕРА ТРЕСЕ ЦРНУ ГОРУ: Милан Кнежевић о намерној опструкцији акције заплене више од тоне кокаина

Milan Knežević, Foto Skupština CG

- Oslobađajuća presuda Budimiru i Marini Krstović predstavlja logičan ishod jednog postupka koji je od samog početka ukazivao da su ovo dvoje ljudi žrtve mnogo ozbiljnije igre u kojoj su učestvovali delovi izvršne vlasti, policije i tužilaštva – rekao je on.

Knežević je istakao da je zabrinjavajuće što je prilikom akcije zaplene kokaina nestalo 200 kg istog, i da do dana današnjeg ne znamo da li je uopšte pokrenuta istraga u tom pravcu.

– To jasno navodi na sumnju da je neko u bezbednosnom sektoru i nivoima odlučivanja namerno opstruisao ovu akciju kako se nikad ne bi utvrdilo ko je stvarni naručilac ove pošiljke, a da se Krstovići kriminalizuju i nanese im se ogromna šteta u svakom smislu – dodao je on.

Podsjetimo Budimir i Marina Krstović po presudi Višeg suda u Podgorici, oslobođeni su danas optužbi za šverc više od tone kokaina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima