OSTAVKA ZAVISI OD ISTRAGE: Oglasio se Rade Milošević posle zadržavanja u policiji - "Ne osećam odgovornost"

V. K.

04. 10. 2022. u 22:34

DIREKTOR UPC Rade Milošević kazao je za portal Libertas da njegova ostavka na čelu Uprave prihoda i carina Crne Gore zavisi od toga šta će se desiti tokom predstojeće istrage.

ОСТАВКА ЗАВИСИ ОД ИСТРАГЕ: Огласио се Раде Милошевић после задржавања у полицији - Не осећам одговорност

Foto: Vlada CG

- Ne osećam odgovornost za nestanak cigareta koje je država oduzela u Slobodnoj zoni Luke Bar, ali tu postoji moralna obaveza - rekao je Milošević koji je po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, saslušavan zbog nestanka kamiona punog cigareta na putu Podgorica-Nikšić, koje je država oduzela u lučkoj Slobodnoj zoni, a koje su bile predviđene za uništenje u nikšićkoj fabrici.

- Policija mi je privremeno oduzela službeni telefon. I dalje je kod njih taj aparat na kojem su sve aplikacije koje sam koristio za posao. Na saslušanje u policiji otišao sam u svojstvu građanina. Poziv sam dobio oko 23 časa u subotu, a oko sat kasnije sam sa dokumentacijom otišao u policiju. Išao sam svojim automobilom - istakao je Milošević.

Ni u jednom trenutku, navodi Milošević, nije imao bilo kakvu informaciju o nestanku kamiona sa cigaretama, kao ni informaciju kad kreće postupak koji se tiče nestajanja kamiona sa cigaretama vrednim gotovo milion evra.

BONUS VIDEO: TITOVA VILA OD 50 MILIONA DOLARA - Pogledajte kako izgleda jedna od najstarijih vila u NJujorku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

ŠIPTARSKE PROVOKACIJE: Zastave Albanije na ulicama Dohe pred utakmicu Srbija - Švajcarska (VIDEO)