OSTAVKA ZAVISI OD ISTRAGE: Oglasio se Rade Milošević posle zadržavanja u policiji - "Ne osećam odgovornost"

V. K.

04. 10. 2022. u 22:34

DIREKTOR UPC Rade Milošević kazao je za portal Libertas da njegova ostavka na čelu Uprave prihoda i carina Crne Gore zavisi od toga šta će se desiti tokom predstojeće istrage.

ОСТАВКА ЗАВИСИ ОД ИСТРАГЕ: Огласио се Раде Милошевић после задржавања у полицији - Не осећам одговорност

Foto: Vlada CG

- Ne osećam odgovornost za nestanak cigareta koje je država oduzela u Slobodnoj zoni Luke Bar, ali tu postoji moralna obaveza - rekao je Milošević koji je po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, saslušavan zbog nestanka kamiona punog cigareta na putu Podgorica-Nikšić, koje je država oduzela u lučkoj Slobodnoj zoni, a koje su bile predviđene za uništenje u nikšićkoj fabrici.

- Policija mi je privremeno oduzela službeni telefon. I dalje je kod njih taj aparat na kojem su sve aplikacije koje sam koristio za posao. Na saslušanje u policiji otišao sam u svojstvu građanina. Poziv sam dobio oko 23 časa u subotu, a oko sat kasnije sam sa dokumentacijom otišao u policiju. Išao sam svojim automobilom - istakao je Milošević.

Ni u jednom trenutku, navodi Milošević, nije imao bilo kakvu informaciju o nestanku kamiona sa cigaretama, kao ni informaciju kad kreće postupak koji se tiče nestajanja kamiona sa cigaretama vrednim gotovo milion evra.

BONUS VIDEO: TITOVA VILA OD 50 MILIONA DOLARA - Pogledajte kako izgleda jedna od najstarijih vila u Njujorku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

VAŽIO JE ZA GOSPODARA CRNE GORE: Pamtiće se njegove reči sa Giškine sahrane - Ko je bio Brano Mićunović? (FOTO/VIDEO)