ČEKAMO MILA, BOŠKOVIĆ PONOVO "BELI ORAO" Demokratski front najavljuje ''toplu dobrodošlicu'' Milu Đukanoviću u skupštinskim odborima

M.S.

24. 09. 2022. u 20:57

POŠTO je Milo Đukanović dostavio Parlamentu dopunjenu odluku za skraćenje mandata Skupštini, obaveštavamo ga da je njegova ustavna obaveza da se kao odlazeći predsednik države mora pojaviti na matičnim skupštinskim odborima da obrazloži svoj predlog.

ЧЕКАМО МИЛА, БОШКОВИЋ ПОНОВО БЕЛИ ОРАО Демократски фронт најављује топлу добродошлицу Милу Ђукановићу у скупштинским одборима

Foto Tanjug

Biće to veličanstvena prilika da Đukanoviću u ime DF-a poželimo toplu i tradicionalnu “dobrodošlicu”, i da ukrstimo argumente s njegovom zlokobnom namerom da izazove državni udar u Crnoj Gori.

Ovo je deo odgovora Demokratskog fronta poslaniku DPS Predragu Boškoviću, nakon njegovog ''najdobronamernijeg saveta Demokratskom frontu i svima koji ih žele slediti da se okanu manipulisanja i pokušaja stvaranja dodatne nestabilnosti države'', kojim najavljuju žestoko sučeljavanje sa Đukanovićem povodom njegove želje da skrati mandat Skupštini Crne Gore, kako bi izbegao ustavnu obavezu i dao mandat poslaniku Miodragu Lekiću da formira 43. Vladu Crne Gore, obzirom da ima podršku 41poslanika.

- Naravno, pored Đukanovićevih vrsnih savetnika Miga Stijepovića, Milana Roćena i Zorana Pažina, očekujemo da se na odboru pojavi i Predrag Bošković, kako bi ličnim primerom posvedočio ljubav prema doživotnom predsedniku DPS-a. A pošto je Predrag Bošković previše opterećen postojanjem Moskve i Beograda, biće nam zadovoljstvo da na odboru direktno pitamo Mila Đukanovića i Milana Roćena o njihovim ''moskovskim godinama'' i druženju sa Putinom, Lavrovom, Šojguom, Deripaskom, i zašto bi DPS svakog dana trebalo da zahvaljuje matuški za nezavisnu Crnu Goru. Ako Đukanović i Roćen budu iskreni u odgovorima, verujemo da će Predrag Bošković promeniti svoje stavove, i ponovo navući krila belog orla na svoja nejaka pleća, i sigurno zatražiti od vladike Atanasija da mu vrate orden Svetog Save koji je DHL-om otpravio u Prijepolj - kažu iz DF odgovarajući Boškoviću koji ih je nazvao ''osvedočenim ruskim plaćenicima, koji čekaju da im Beograd kaže šta misle, i da iza sebe imaju već jedan neuspeli državni udar''.

- Poručujemo da budu posebno oprezni sa planiranjem drugog. To što su udruženo i sa namerom doveli do nefunkcionalnog Ustavnog suda, što su svojim potezima – a sve navođeni daljinskim upravljačem iz Moskve i Beograda – planirano izazvali potpuni haos u državi, ne znači da ćemo sedjeti skrštenih ruku i nemo posmatrati kako žele da uruše preostale funkcionalne institucije u ovoj državi. Sve nam je naročito jasno nakon posljednje sednice Skupštine – kada je upravo iz klupa ruske plaćeničke garniture pominjana mogućnost sukoba, uz pretnje. Ali – zaboravili ste, vaših se pretnji niko ne plaši, a posebno kada ih izriče onaj vaš funkcioner koji već četvrt veka samo to radi. Naslušali smo se mi vaših pretnji od 1997. do danas koliko hoćete - i uvek ste završavali podvijenog repa. Preporučujemo vam da energiju i koncentraciju posvetite agrumentaciji koju ćete koristiti kada vas nadležni organi budu upitali, zašto baš vas pripadnici narko klana spominju u svojim kriptovanim komunikacijama. Šta ste im dužni i šta ste im obećali, a niste još ispunili? Vaš očajnički pokušaj destabilizacije Crne Gore, o kojem ćemo verovatno u budućnosti čitati iz neke nove kripto komunikacije, biće sprečen, kao svaki put do sada - osuo je Bošković po DF koji ovih dana na ''žestoke muke'' stavlja njegovog partijskog šefa Đukanovića.

SPUŽ

Glavni i odgovorni urednik ANB glasila ''Udar'' Predrag Bošković, u prepoznatljivom maniru ličnog Đukanovićevog šehida, svakog trećeg vikenda prospe malo srbofobije i rusofobije, ne bi li ostrugao poslednje ostatke svoje prošlosti belog orla. Umesto da je protiv njega odavno podignuta optužnica zbog deljenja automatskih pušaka iz magacina Vojske Crne Gore agentima ANB- a i kriminalcima iz hotela Podgorica, kako bi pokušali državni udar 30. avgusta 2020. godine, ovaj lični poslanik Zorana Lazovića priziva 1997. godinu i tako najavljuje još jedno antiustavno ponašanje Mila Đukanovića! Upozoravamo Predraga Boškovića da nam ne preti lakooklopnim vozilima koje je kao ministar odbrane nabavio po ceni skupljoj dva miliona evra od procenjene vrednosti, jer upravo ga neko od ovih vozila brzih dana može sprovesti do Spuža, jer su zatvorske marice već mesecima zauzete prevozom njegovih partijskih drugova, uzvraćaju iz DF.



 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna