SNP PLJEVLJA: Pelet kasni, ulice kao nakon rata a predsednik sadi drveće

M. D.

21. 09. 2022. u 14:16

Predsednik Rajko Kovačević pokušava da skrene pažnju sa nesposobnosti lokalne vlasti na čijem je čelu, koja u zadnjem vremenskom periodu nije realizovala nijedan kapitalni projekat, tvrde iz SNP-a.

СНП ПЉЕВЉА: Пелет касни, улице као након рата а председник сади  дрвеће

M.Drobnjak

Sadnjom zimzelenog drveta ispred spomenika palim borcima na Stražici, koji do danas još nije u potpunosti rekonstruisan, iznajmljeni predsednik Opštine iz redova DPS-a građanima Pljevalja priča o ekologiji i navodno poboljšanom ekološkom stanju u Pljevljima, kažu iz Socijalističke narodne partije, Opštinski odbor Pljevlja.

Oni ističu da ovom izjavom Rajko Kovačević pokušava da skrene pažnju sa nesposobnosti lokalne vlasti na čijem je čelu, koja u zadnjem vremenskom periodu nije realizovala nijedan kapitalni projekat.

-Građani Pljevalja žive u gradu u kojem ulice izgledaju kao da je ratno stanje. Oštećuju im se i uništavaju vozila zbog katastrofalnog stanja ulica, pa su prinuđeni da izdvajaju značajna novčana sredstva za popravku svojih automobila. Zbog katastrofalnog stanja ulica ugrožena je i bezbednost učesnika u saobraćaju na užem gradskom području, kaži iz SNP-a i dodaju da dok se predsednik hvali milionskim budžetom, građani Pljevalja ne vide nikakav pomak u realizaciji kapitalnih projekata. U XXI vijeku, Pljevljaci nemaju ispravnu vodu za piće.

-Grejna sezona je skoro počela, a sa isporukom peleta se značajno kasni. Od raspisanog tendera za popravku krovnih pokrivača na pojedinim zgradama, nije bilo ništa. Slično je i sa obećanim termo fasadama iako je novac za njihovu realizaciju dobijen od UNDP-a. Gdje je, ili gdje će završiti, ne znamo, kažu iz SNP-a.

Oni napominju da lokalna samouprava ne planira da preduzme mere kako bi smanjila nezaposlenost te stvorila uslove da mladi ostaju da žive i rade u Pljevljima.

-Očigledno da je sadašnja lokalna vlast svesna da joj se bliži kraj vladavine pa jeftinim trikovima pokušava ublažiti svoj poraz na predstojećim lokalnim izborima, zaključuju iz  OO SNP Pljevlja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar