PREMA saznanjima "Novosti" Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore i Uprava policije Crne Gore odgovorili su predsedniku države Milu Đukanoviću i Ministru vanjskih poslova u tehničkom mandatu Ranku Krivokapiću da ne postoje nikakvi zakonski uslovi ili razlozi da se Ambasador Republike Srbije u Crnoj Gori dr Vladimir Božović protera ili da mu se zabrani ulazak u Crnu Goru.

Komentari (5)

Dejan

25.08.2022. 20:53

Ambasador Srbije ne moze biti proteran kako zakon kaze,ali odlazeci predsednik Crne Gore cini sve da narusi odnose dve bratske zemlje,nadamo se boljim odnosima.

Markan

25.08.2022. 21:07

Kako da proteraju coveka koji je rodjen u Crnoj Gori i koji je samo rekao istinu ali Milo misli da moze sve kako zamisli samo nije jos shvatio da se stvari menjaju u regionu pa tako i u Crnoj Gori,podrska za naseg ambasadora.

Pera

25.08.2022. 21:09

Crna Gora nikakvo pravo nema da protera srpskog ambasadora,ocajnicki pokusaj predsednika Crne Gore da po ko zna koji put zabije Srbiji noz u ledja.

Dusan

26.08.2022. 10:30

Eto, videste, ima cestitih ljudi u CG, jer, nas Ambasador je odlicno zastupao nese interese i zelje bratskih naroda da zive u slozi, svaka cast! Milo treba da baci pogled na kolekciju satova koju ima,jer mu vreme istice a pocinje nervoza!!!