ABAZOVIĆ PORUČIO ŠEHOVIĆU: Treba li da vam damo stan u Sity kvartu pa da nas podržite vas troje iz SD-a?

Novosti online

20. 07. 2022. u 17:05

Premijer Dritan Abazović odgovarajući na pitanje lidera Socijaldemokrata (SD) Damira Šehovića kazao je da se već odrekao jedne fotelje da bi napravio evropsku Vladu.

АБАЗОВИЋ ПОРУЧИО ШЕХОВИЋУ: Треба ли да вам дамо стан у Ситy кварту па да нас подржите вас троје из СД-а?

Printscreen

„Ja sam izašao iz prošle Vlade zato što sam htio da pomognem everopski put. SD je pošao u desno. Vi širite nacionalizam. Samo pogledajte šta vi pišete. To ne dolikuje ničemu. To skreće fokus sa životnih tema“, kazao je Abazović.

Što se tiče poverenja Vladi, Abazović poziva Šehovića da pokrene pitanje poverenja ali da ne spočitava neistine.

„Iza političke frustracije krijete nacionalizam. To nećemo ovđe raditi nego ćemo voditi javnu polemiku. Oćete li da Vlada da jedan stan od 15.000 evra u City kvart pa da nas podržite vas troje iz SD-a? Vi pričate da smo izdali, prevarili, da radimo za Vučića… Treba li da radimo za Vaš stan od 15.000 evra?“, upitao je on dodajući da je Šehović dobio negativno mišljenje DRI kao ministar.

Kazao je da su oni bili 20 godina na vlasti i da ova Vlada sad rešava te probleme.

„Vi ste destabilizatori. Meni je žao ako DPS pristaje da vodi vašu desničarsku politiku. Vi ste kontaminatori političke scene Crne Gore. Vi lično, i Vaše kolege. Ako bude trebalo, pomenuću i druge. To je to. Par medija koji su konektovani na ljude čije smo nelegalne aktivnosti spriječili. Kad ne možemo protiv borbe protiv OGK, onda treba da se sjetimo da Vlada radi za tuđe interese. Najbolje Vam je odgovorio Vladislav Dajković – Puštite ga više u Vladu ne možemo više da ga slušamo“, kazao je Abazović.

Poziva SD da daju doprinos jednom u životu i da prestanu da „potpaljuju“.

„Retorika 90ih bi vam pozaviđela. Morate znati da će se ovaj momenat završiti i da ćete opet morati da sjednete sa nama za sto. Neću dati ostavku, vodim evropsku Vladu“, zaključio je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima