"UVEK POSTOJI STRAH DA NEKO NE PROPEVA": Medojević navodi da su Srbi za Mila i dalje remetilački faktor

Novosti onlajn

17. 04. 2022. u 14:30

PREDSEDNIK Pokreta za promjene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević kazao je da su tenzije između Srbije i Crne Gore intenzivirane kada su ovđe pohapšeni operativni šefovi balkanske konfederacije organizovanog kriminala.

УВЕК ПОСТОЈИ СТРАХ ДА НЕКО НЕ ПРОПЕВА: Медојевић наводи да су Срби за Мила и даље реметилачки фактор

Foto Mitropolija CP

- To je odmah značilo i prekidanje određenih logističkih veza, ugrožavanje bezbednosti Mila Đukanovića i ljudi koji vode taj kartel. Uvek postoji strah da će neko da propeva pod pretnjom velike kazne - kazao je on.

Medojević je ukazao da su se onda pojavili dokazi koji su, javno, preko Sky aplikacije koji su već odavno bili poznati Đukanoviću i njegovim ljudima i da je upravo to razlog Đukanovićevog odgovora Svetozaru Maroviću.

Foto: Arhiva "Novosti"

- U karijeri ja Đukanovića pratim dosta dugo. Kad ga napadnete, a ja sam ga vrlo često napadao, obično je njegova medijska PR strategija bila: ne reaguj, ćuti. On onda otvori skandal na drugom delu javne scene da narod skrene pažnju, i vrlo retko je direktno odgovarao. Ako bi odgovarao to bi bilo sa uvredama ili sa nekim obaveštajno bezbednosnim podatkom ili lažnim kreiranim podatkom i da pokaže da je on ipak nedodirljiv - precizira Medojević.

Ipak, kako navodi, sad je on na jedno benigno pismo Svetozara Marovića on napisao 10 stranica odgovora.

Foto: Jutjub/Printskrin

- Intenzivira tenzije u Crnoj Gori i dalje, proglašava Srbe u Crnoj Gori remetilačkim faktorom. On je od ranije najavljivao da za to treba neko finalno rešenje, traktore npr. i da treba proterati ko ne priznaje Crnu Goru tj. njega i njegovu vlast, ko ne priznaje da može da ide. Videli ste kako je na Cetinju radikalizovao sve manji broj svojih pristalica koji su spremni čak i na neke terorističke akcije - kazao je on.

(Borba.me)

BONUS VIDEO:

BAKLjADA I TROBOJKE U NIKŠIĆU: Građani obeležavaju 23 godine od bitke na Košarama

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

NEMAMO MI TAMO ŠTA DA TRAŽIMO: Poznata pevačica pozvala na POVLAČENJE Srbije sa Evrovizije