"UVEK POSTOJI STRAH DA NEKO NE PROPEVA": Medojević navodi da su Srbi za Mila i dalje remetilački faktor

Novosti onlajn

17. 04. 2022. u 14:30

PREDSEDNIK Pokreta za promjene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević kazao je da su tenzije između Srbije i Crne Gore intenzivirane kada su ovđe pohapšeni operativni šefovi balkanske konfederacije organizovanog kriminala.

УВЕК ПОСТОЈИ СТРАХ ДА НЕКО НЕ ПРОПЕВА: Медојевић наводи да су Срби за Мила и даље реметилачки фактор

Foto Mitropolija CP

- To je odmah značilo i prekidanje određenih logističkih veza, ugrožavanje bezbednosti Mila Đukanovića i ljudi koji vode taj kartel. Uvek postoji strah da će neko da propeva pod pretnjom velike kazne - kazao je on.

Medojević je ukazao da su se onda pojavili dokazi koji su, javno, preko Sky aplikacije koji su već odavno bili poznati Đukanoviću i njegovim ljudima i da je upravo to razlog Đukanovićevog odgovora Svetozaru Maroviću.

Foto: Arhiva "Novosti"

- U karijeri ja Đukanovića pratim dosta dugo. Kad ga napadnete, a ja sam ga vrlo često napadao, obično je njegova medijska PR strategija bila: ne reaguj, ćuti. On onda otvori skandal na drugom delu javne scene da narod skrene pažnju, i vrlo retko je direktno odgovarao. Ako bi odgovarao to bi bilo sa uvredama ili sa nekim obaveštajno bezbednosnim podatkom ili lažnim kreiranim podatkom i da pokaže da je on ipak nedodirljiv - precizira Medojević.

Ipak, kako navodi, sad je on na jedno benigno pismo Svetozara Marovića on napisao 10 stranica odgovora.

Foto: Jutjub/Printskrin

- Intenzivira tenzije u Crnoj Gori i dalje, proglašava Srbe u Crnoj Gori remetilačkim faktorom. On je od ranije najavljivao da za to treba neko finalno rešenje, traktore npr. i da treba proterati ko ne priznaje Crnu Goru tj. njega i njegovu vlast, ko ne priznaje da može da ide. Videli ste kako je na Cetinju radikalizovao sve manji broj svojih pristalica koji su spremni čak i na neke terorističke akcije - kazao je on.

(Borba.me)

BONUS VIDEO:

BAKLjADA I TROBOJKE U NIKŠIĆU: Građani obeležavaju 23 godine od bitke na Košarama

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

NIKOLA JOKIĆ UŠAO U NBA ISTORIJU: Denver slavi, niko nikada kao Srbin!