BIRAJU PRAZNIČNU RADOST: U Herceg Novom nova manifestacija u susret Vaskrsu (FOTO)

V. V.

11. 04. 2022. u 19:05

VELIKOJ porodici hercegnovskih festivala pridružuje se od ove godine, po zamisli kreativnog tima gradske Turističke organizacije, manifestacija „Biram radost".

БИРАЈУ ПРАЗНИЧНУ РАДОСТ: У Херцег Новом нова манифестација у сусрет Васкрсу (ФОТО)

Foto: V. V.

Program je počeo danas u Parku „Boka" oslikavanjem velikih, dekorativnih vaskršnjih jaja.

Među onima koji su se odazvali ovoj lepoj akciji osim hercegnovskih mališana pridružili su se i hercegnovski slikari a među njima su najviše pažnje izazvali i zaslužili sve pohvale nekadašnji učenici čuvene hercegnovske Umetničke škole Ilija Martinović i njegov kolega Mitar Đurović koji je priskočio u pomoć u završnici.

Manifestacija „Biram radost" prema najavi organizatora trajaće do 24. aprila kada je planirana velika završna fešta na Škveru.

Do tada, različiti programi biće organizovani tokom vikenda a oslikana jaja bice nova dekoracija gradskih stepeništa, ulica i trgova i dodatak proslavljanju najradosnijeg hrišćanskog praznika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura