PODMETANJA I LAŽI TOKOM KAMPANJE U BERANAMA: Jovan Vučurović reagovao povodom insinuacija da je DF pomagao Abazoviću

V. K.

14. 03. 2022. u 21:06

POSLANIK Demokratskog fronta Jovan Vučurović je reagovao povodom insinuacija da je DF pomagao Dritanu Abazoviću i

ПОДМЕТАЊА И ЛАЖИ ТОКОМ КАМПАЊЕ У БЕРАНАМА: Јован Вучуровић реаговао поводом инсинуација да је ДФ помагао Абазовићу

Foto: DF

- U izbornoj kampanji u Beranama koriste se svakakva sredstva, podmetanja i laži, pa i ova da je DF trebalo da dobije neko ministarstvo ili da je nešto pomagao Dritanu Abazoviću da se poveže sa nekim važnim adresama u Srbiji. Dakle, to nije istina i to po gluposti spada u nivo onih spinova da je DF u nekom dogovoru sa DPS - ističe se u reagovanju poslanika DF-a Jovana Jola Vučurovića, dodajući da je isti da se DF u kontinuitetu zalaže da se vlada konstituiše u okviru parlamentarne većine.

- Dobro se zna ko nije želeo takvu vladu. Ponavljamo, dobro bi bilo da se svi izjasne, uključujući i ove koji napadaju DF, i da, poput nas, javno saopšte - mi hoćemo da se dogovorimo sa svima koji su pobedili 30. avgusta. Naša vrata su i danas otvorena i za Demokrate, i za URU, i sve druge stranke parlamentarne većine, jer smo sigurni da je to bolji put od toga da se ne dogovorimo ili da neko ode u zagrljaj DPS-a. I svakako da su dobrodošli, ako žele, i predstavnici stranaka nacionalnih manjina. A ako se odbija ova naša inicijativa, i ako im je važniji Milo Đukanović od promena u Crnoj Gori, onda neka ostanu tamo gde su i bili. Predsednik Nove srpske demokratije i jedan od lidera DF, Andrija Mandić, vodeći računa o srpskom narodu koji predstavlja u Crnoj Gori uložio je velike napore da se očuva parlamentarna većina i razgovarao  je sa liderima svih stranaka iz te većine, i sa Demokratama i sa Urom, kao i sa pojedinim predstavnicima stranaka nacionalnih manjina. Jedino nikakav kontakt nije imao sa Milom Đukanovićem, DPS i njihovim satelitima.

Vučurović ističe da Mandić nikoga od pomenutih nije vodio na sastanke kod predsednika Srbije Aleksandra Vučića, niti kod patrijarha Porfirija, nego su oni koji su želeli da dođu do tih adresa to činili vlastitim naporima i svojim trudom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a