KRIVOKAPIĆ PONOVO ODBIO POZIV: Premijer Crne Gore se ni danas nije pojavio na Odboru za bezbednost i odbranu

Novosti onlajn

31. 01. 2022. u 10:48

PREDSEDNIK odbora za bezbednost i odbranu Milan Knežević kazao je da postoji kvorum za današnji rad.

КРИВОКАПИЋ ПОНОВО ОДБИО ПОЗИВ: Премијер Црне Горе се ни данас није појавио на Одбору за безбедност и одбрану

Foto: Vlada Crne Gore

- Stigao je dopis od premijera Zdravka Krivokapić: “U vezi sa pozivom ukazujem da se neću odazvati na vaš poziv. Razlog je kao i ranije" - pročitao je dopis Knežević navodeći da ovo nije nepoznata situacija.

Pored Dritana Abazaovića, direktora UP Zoran Brđanina i direktora ANB-a Dejana Vukšića, prisutan je glavni specijalni državni tužilac Milivoje Katnić i Dragan Radonjić (SPO).

Podsećamo, Odbor za bezbednost i odbranu danas će da obavi kontrolno saslušanje čelnike Vlade, policije i tužilaštva u vezi sa aktuelnim slučajem zaplene oko 500 kilograma kokaina.

Odluka o kontrolnom saslušanju u vezi zaplene oko 500 kilograma kokaina doneta je jednoglasno na prethodnoj sjednici Odbora za bezbednost i odbranu.

Radnici Volija su 12. januara, u paketima banana u magacinu te podgoričke kompanije, pronašli kokain, o čemu su obavestili policiju.

Iz Uprave prihoda i carina su saopštili da je brod, u kojem se nalazila pošiljka banana, uplovio u Luku Bar 2. januara.

Specijalno državno tužilaštvo pokrenulo je krivični postupak protiv špeditera Đ.D. zbog sumnje da je član međunarodne kriminalne grupe koja je, kako se sumnja, formirana radi šverca kokaina iz Južne Amerike u Evropu, a delovala je i u Crnoj Gori.

(Borba.me)

BONUS VIDEO:

KRIZA KOJA BRINE CEO SVET: Da li će narasle tenzije oko Ukrajine eksplodirati u rat?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)