AMBASADORKA SAD U PODGORICI: Na građanima je kako će doći do stabilne vlade

V. K.

19. 01. 2022. u 21:14

NIJE na Sjedinjenim Američkim Državama da odluče da li su manjinska vlada, rekonstrukcija postojeće ili vanredni izbori put da se dođe do parlamentarne stabilnosti u Crnoj Gori, već bi to trebalo da bude odluka građana, izjavila je ambasadorka SAD u Podgorici Džudi Rajzing Rajnke za TVCG, poručujući da ne želi da spekuliše ko bi bili mogući partneri SAD-a u eventualnoj manjinskoj vladi.

АМБАСАДОРКА САД У ПОДГОРИЦИ: На грађанима је како ће доћи до стабилне владе

Foto: Ambasada SAD

-To je pitanje koje se razmatra u parlamentu. Na parlamentarcima je da odluče šta se dešava unutar tog važnog demokratskog tela. Narod računa na sve parlamentarce, u smislu da oni prave najbolje moguće izbore i molim se za njihov uspeh u tom smislu. Mi ćemo podržati Crnu Goru kao državu, odnosno njene građane. To je ono što je bitno, a Vlada je odraz demokratske volje naroda. Dok god se te vrednosti poštuju, mi možemo snažno podržati sve ono što su odluke Vlade.

BONUS VIDEO - Kako je pao Milo Đukanović?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima