SPAJIĆ PORUČIO ABAZOVIĆU: Dritane povuci inicijativu da te narod ne zapamti kao izdajnika

Novosti online

19. 01. 2022. u 19:28

MILOJKO Spajić, aktuelni ministar finansija i socijalnog staranja, koji je u Vašingtonu razgovarao sa Gabrijelom Eskobarom, specijalnim izaslanikom SAD za Zapadni Balkan, oglasio se na Tviteru nakon što su poslanici GP URA i Saveza građana CIVIS, potpomognuti poslanicima Bošnjačke stranke, Socijaldemokrata, Socijaldemokratske partije, albanskih partija i Demokratske partije socijalista – potpisali Inicijativu za smjenu Vlade.

СПАЈИЋ ПОРУЧИО АБАЗОВИЋУ: Дритане повуци иницијативу да те народ не запамти као издајника

Milojko Spajić, Foto Privatna arhiva

Naš potpredsjednik Vlade Dritan Abazović mora podnijeti ostavku ili povući inicijativu. Prijateljski: Ne dozvoli da te mladog i perspektivnog dinosaurusi potroše i pošalju u političku istoriju, a narod zapamti kao izdajnika. Povuci inicijativu, vrati se gdje pripadaš! Iz Vašingtona s ljubavlju.

(IN4S)

BONUS VIDEO - Kako je pao Milo Đukanović?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!