KNEŽEVIĆ ESKOBARU: "Dragi Gabrijele, ako misliš za Crnu Goru, kreći noćas, ovi tvoji oči povadiše"

Novosti online

19. 01. 2022. u 18:53

HAOS među crnogorskim političarima i kriza na političkoj sceni Crne Gore nastupila je danas kada se saznalo da je Skupštini predata inicijativa za smenu aktuelne vlade Zdravka Krivokapića.

КНЕЖЕВИЋ ЕСКОБАРУ: Драги Габријеле, ако мислиш за Црну Гору, крећи ноћас, ови твоји очи повадише

Foto DF

Zbog toga je Gabrijel Eskobar, zamenik pomoćnika američkog državnog sekretara i specijalni izaslanik za Balkan, saopštio da dolazi 1. februara za Crnu Goru. Tim povodom se oglasio se Milan Knežević, poslanik DF i lider DNP.

Knežević je Eskobaru poručio da „pođe još nočas“.

- Dragi Gabrijel, ako misliš za Crnu Goru, kreći noćas. Ovi tvoji oči povadiše, bojim se da je sve ovo Rusija zamutila. Iz Mojanovića s ljubavlju! - napisao je Milan Knežević.

Inače, inicijatvu Skupštini Crne Gore su podneli FP URA Dritana Abazovića i deo opozicionih stranaka.

Inicijativu su potpisali sledeći poslanici GP URA, Saveza građana CIVIS, Bošnjačke stranke, Socijaldemokrata, Socijaldemokratske partije, albanskih partija i Demokratske partije socijalista. 

Usledila je nakon što je koalicija Crno na bijelo, na čijem čelu je Abazović, zatražila formiranje manjinske vlade, u kojoj neće biti kadrovi Demokratskog fronta i opozicione Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)