TEŠKE REČI NEBOJŠE MEDOJEVIĆA: "Dritan lično dostavio narko kartelu informaciju u vezi zaplene 1,5 tona kokaina"

Novosti online

01. 01. 2022. u 16:07

LIDER PZP-a Nebojša Medojević izjavio je da osnovano sumnja da je potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović lično prosledio narko kartelu informaciju oko zaplene 1,5 tona kokaina i na taj način spasio hapšenja najmanje 50 članova narko kartela kojem je bila namenjena roba.

ТЕШКЕ РЕЧИ НЕБОЈШЕ МЕДОЈЕВИЋА: Дритан лично доставио нарко картелу информацију у вези заплене 1,5 тона кокаина

Foto: Printskrin

Abazović je, navodi Medojević, imao informacije od međunarodnih partnera za akciju zaplene 1.500 kg kokaina u pošiljci banana.

- Neko je tu informaciju prosledio narko kartelu iz Crne Gore i tako spasio hapšenja najmanje 50 vođa i članova narko kartela čija je roba bila. Osnovano sumnjam da je Dritan lično dostavio narko kartelu tu informaciju i da mu kartel za tu veoma vrednu informaciju nije ostao dužan. Dritan je i lično pogurao odluke Vlade kojima se podstiče i intezivira šverc cigareta preko Luke Bar. I za takve odluke šverceri cigareta mu nisu ostali dužni! - napisao je Medojević na svom Fejsbuk profilu i dodao:

- Izgleda da je Dritanu i njegovim nalogodavcima iz Vijesti, novac od droge i cigareta važniji od EU i NATO. Ključna logistička ekipa za koaliciju URE i DPS je okupljena oko Atlantskog saveza u Crnoj Gori koga vodi saradnik ANB-a Savo Kentera. Milica Pejanović-Đurišić, Ranko Krivokapić i Željko Ivanović.

EKSKLUZIVNO! NOVOGODIŠNjI INTERVJU PREDSEDNIKA VUČIĆA ZA "NOVOSTI"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!