TRAŽE IZBOR NOVE VLADE CRNE GORE: Opozicija podržala inicijativu Konjevića, oglasio se Mandić

V. K.

29. 11. 2021. u 17:58

POSLANICI opozicije predali, su u skupštinsku proceduru inicijativu za glasanje o nepoverenju Vladi Crne Gore.

ТРАЖЕ ИЗБОР НОВЕ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ: Опозиција подржала иницијативу Коњевића, огласио се Мандић

Foto MVP

Inicijativa poslanika Socijaldemokratske partije Raška Konjevića o izglasavanju nepoverenja aktuelnoj Vladi, koju su podržali svi poslanici opozicije, još je jedan razlog više zašto treba da se postigne dogovor o izboru nove Vlade u okviru postojeće parlamentarne većine do 10. decembra, saopštio je lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić.

- Ponuda Demokratskog fronta je veoma velikodušna prema svim partnerima u sadašnjoj većini - napisao je Mandić na Tviteru.

- Kao što je i najavljeno, 40 poslanika opozicije predalo je u skupštinsku proceduru Prijedlog da se glasa o nepovjerenju 42. Vladi Crne Gore. Očekujemo podršku ubjedljive većine poslanika - napisao je predsednik Socijaldemokratske partije Raško Konjević na Tviteru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost