DEMOKRATSKI FRONT: Krivokapić se stalno poziva na Boga, a krade fotelje u preduzećima

Novosti online

24. 11. 2021. u 20:56

- DEMOKRATSKI front obaveštava javnost da je odlazeći premijer Zdravko Krivokapić već po ko zna koji put prekršio koalicioni sporazum parlamentarne većine imenujući za direktora Monteputa izvesnog Milana LJiljanića, koji bi trebalo da pojača redove stranke u formiranju koju ovih dana ubrzano konstituišu ministar Spajić i deca Zdravka Krivokapića - saopšteno je iz Demokratskog fronta.

ДЕМОКРАТСКИ ФРОНТ: Кривокапић се стално позива на Бога, а краде фотеље у предузећима

Foto: Tanjug

- Ovakvo kabadahijsko ponašanje odlazećeg premijera najbolje govori o tome kome je stalo do funkcija, i ko je, uzurpirajući poziciju premijera, kroz klasičnu zloupotrebu službenog položaja nastavio privatizovanje institucija. Skoro dva meseca premijer Krivokapić nije želeo da uvrsti u dnevni red Vlade predlog Ministarstva saobraćaja i kapitalnih investicija za imenovanje direktora Monteputa, shodno koalicionom sporazumu, nego je zajedno s ministrom Milojkom Spajićem imenovao budućeg stranačkog funkcionera LJiljanića, potvrdivši da nije dostojan funkcije koju obavlja.

Iz DF-a poručuju da su upravo oni, koji su ih optuživali za navodno pozicioniranje po dubini, za njihovu stranku u formiranju uzeli Upravu za šume, Barsku plovidbu, Kotorsku plovidbu, Upravu za carine, Monstat, Monteput, Agenciju za lekove i na desetine drugih sistema kojima kadriraju deca Zdravka Krivokapića i Singapurćanin Spajić.

Za nekog ko se poziva na Boga dvadeset četiri sata u toku dana, Zdravko Krivokapić i njegova deca, zajedno s Milojkom Spajićem, ponašaju se prilično revolucionarno i otimački da bi im pozavideli i kožnomantilaši iz 1946. godine.

Formiranje nove Vlade i nezavisnog tužilaštva biće prava prilika da saznamo ko je u Vladi učestvovao u švercu cigareta, ko je, i za koji iznos, upropastio akciju hapšenja rekordne isporuke kokaina, da li je neko, i za koji iznos, dodelio politički azil Telmanu Ismailovu, da li je neko u aktuelnoj Vladi, ili nečija đeca, trgovao ekonomskim državljanstvima, da li su neki ministri i direktori državnih sistema učestvovali u nameštanju tendera, da li su nečija deca vozilima ANB-a putovala na letovanje u Grčku, za čijeg sina je klan iz Granda specijalno otvorio autoput, kao i još hiljade pitanja koje ćemo tek da otvorimo - zaključuju iz DF-a.

BONUS VIDEO: JUTRO NAKON STRAVIČNE EKSPLOZIJE U LEŠTANIMA - Krater u okolini fabrike protivgradnih raketa

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

DANI SVETOG JOVANA VLADIMIRA: Sadržajan program počinje dobrovoljnim davanjem krvi, završava se litijom