MILAN KNEŽEVIĆ SE OBRUŠIO NA FUNKCIONERE: Preča su im putovanja od bezbednosti zemlje

Tanjug

18. 10. 2021. u 15:57

NAKON odlaganja sednice Veća za nacionalnu bezbednost na kojoj je trebalo da se razmatra izveštaj o postupanju policije i bezbednosnih službi na Cetinju uoči i tokom ustoličenja mitropolita Joanikija, predsednik skupštinskog Odbora za bezbednost i odbranu Milan Knežević još jednom je apelovao na sve državne funkcionere da im bezbednost zemlje mora biti važniji od službenih putovanja.

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ СЕ ОБРУШИО НА ФУНКЦИОНЕРЕ: Преча су им путовања од безбедности земље

Foto arhiva

Knežević je poručio da Crna Gora nema više luksuz da čeka raznorazne komisije i izveštaje o bezbednosnoj situaciji.

- Mi nemamo više luksuz da čekamo raznorazne komisije i izveštaje i procenjujemo da li će neko nekoga preglasti i da li će neko biti odsutan. Ja kao predsednik Odbora za bezbednost ne mogu da zakazem sednicu već 15 dana, jer su državnim funkcionerima koji imaju obavezu da se pojave na sednici, važnija službena putovanja, a Odbor ne želi da zaseda dok svi ne budu prisutni - napisao je Knežević na svom fejsbuk profilu.

Istakao je da smatra da ne postoji u ovom trenutku važnija tama od bezbednosne situacije u Crnoj Gori i da premijer i potpredsednik treba da izdaju obavezujuća uputstva ako ne u nekon zakonodavnom, a ono u profesionalnom i ljudskom smislu, da članovi moraju prisustvovati sednicama odbora.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: POLICAJAC ODLOŽIO ORUŽJE PA SE PREKRSTIO: Uz Božiju pomoć organi reda sačuvali manastir

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024