DEMOKRATSKI FRONT SE HITNO OGLASIO: "Albanski ekstremisti moraju da znaju da batina ima dva kraja"

V. K.

13. 10. 2021. u 16:07

NOVA srpska demokratija i DF najoštrije osuđuju današnji brutalni napad tzv. kosovskih specijalaca na srpski narod u južnoj srpskoj pokrajini.

ДЕМОКРАТСКИ ФРОНТ СЕ ХИТНО ОГЛАСИО: Албански екстремисти морају да знају да батина има два краја

Foto: V.K.

"Snažno podržavamo naš narod i pozivamo na puno jedinstvo, koje nam je sada preko potrebno, jer ovaj napad je očigledno deo šire akcije koja dolazi nedugo posle incidenata na Brnjaku i Jarinju. Svakome ko ozbiljnije prati dešavanja je jasno da su lideri albanskih esktremista odlučili da se upušte u akciju proterivanja preostalih Srba sa svojih vekovnih ognjišta, koju su sprovodili ratni zločinci Hašim Tači i Ramuš Haradinaj, a nastavio Albin Kurti. Zato jedan od najvažnijih prioriteta sveukupne srpske nacionalne politike mora biti odbrana našeg naroda, kao i njegov opstanak i povratak na prostor Kosova i Metohije, i da se više nikada ne dozvoli ono što se desilo 17. marta 2004. godine. 

Smešno i licemerno zvuči objašnjenje Kurtija da se danas radilo o "akciji protiv krijumčarenja", ako se zna da su kriminal, šverc, krijumčarenje narkotika, oružja i ko zna čega još "specijaliteti'' upravo albanskih kriminalaca, koji su tim prljavim parama pokušali da instaliraju ovaj nasilni državni projekat na tlo Srbije. Posebno jadno i kukavički izgleda akcija u kojoj se upotrebljava bojeva municija protiv golorukog naroda. 

Očigledno je i da su uspesi koje Srbija postiže na međunarodnom planu, a naročito poslednjih dana, žestoko razljutili albanske ekstremiste i njihove mentore, koji su shvatili da tzv. Kosovo nikada neće dobiti svoju stolicu u UN i da većina država neće da prizna ovu lažnu državu. Zato su ponovo posegli za agresijom, a te usijane glave bi već morale da znaju da batina uvek ima dva kraja i da Srbija i srpski narod nikada više neće prihvatiti pogrom nad našim narodom u južnoj srpskoj pokrajini", ocenjeno je u saopštenju Demokratskog fronta i Nove srpske demokratije. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!