"UPUCAN JE MUČKI, SA LEĐA": Direktor KBC o stravičnim povredama Srba na koje su pucali Albanci (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

D. Zečević

13. 10. 2021. u 13:33

JEDNA osoba je povređena u predelu grudnog koša, a drugi, koji je teže povređen, nalazi se na odeljenju intenzivne nege. On je upucan mučki sa leđa, ima povredu desne lopatice, prelom drugog rebra, i metak mu je izašao na prednju stranu vrata uz obilno krvarenje. Urađena je hitna intervencija.

УПУЦАН ЈЕ МУЧКИ, СА ЛЕЂА: Директор КБЦ о стравичним повредама Срба на које су пуцали Албанци (УЗНЕМИРУЈУЋИ ФОТО)

Foto: D. Zečević

To je za "Novosti" rekao doktor Zlatan Elek, direktor Kliničko-bolničkog centra u Kosovskoj Mitrovici, i dodao:

- Ostali povređeni, koji su imali povrede od suzavca i gumenih metaka, nisu zadržani na bolničkom lečenju, jer velika većina nije to želela. Vratili su se sa ostalim našim sugrađanima kod Tehničke škole u Zvečan.

Podsećamo, u leđa je upucan Srećko Sofronijević, kada su pripadnici policije lažne države otvorili vatru na narod koji se okupio da odbrani svoj grad.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!