LIDER Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je danas na Cetinju ''da je jasno da bez ozbiljnog nasilja'' neće biti moguće organizovati ustoličenje mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija, koje je previđeno za sutra ujutru u tom gradu.

Ljube

04.09.2021. 19:58

Sramno ,da Canak odlazi na Cetinje ,preti podrzava "Ustase " protiv SPC ,i sutra se vrati bez problema u Srbiju - Vojvodinu ( verovatno uskoro zasebna drzavica ) ,i da ja verujem u Srbiju i srpske vlasti .Sramno i jadno !

Bojan

04.09.2021. 21:33

Ne treba Canka hapsiti, jer bi mediji naklonjeni neprijateljima srpskog naroda od njega napravili mucenika. Njega samo ne treba pozivati u TV emisije da gostuje sam, nego iskljucivo zajedno sa Milicom Djurdjevic koja je za njega apaurin. Ko je gledao pre neki dan emisiju " Posle rucka" na TV HAPPY, zna o cemu pricam :-)

Mitrofan Fuštić Morija iz Karavilja

05.09.2021. 03:20

За неки дан ће Чанак отићи у Ловћенац, да прави репризу Цетиња. У ћорку са њега, одмах!

Ljubo

05.09.2021. 07:26

Čanka kao predstavnika gradjanske opcije ne zanima jedan drugi narod u CGori koji je na sve moguće načine izopšten iz društva,kome se preti proterivanjem,olujom i traktorima.On kao ateista odlučio je da se meša u crkvene stvari i odlučuje da li će biti verskog obreda ili neće u crkvi.