MEDOJEVIĆ ŽESTOKO O KRIVOKAPIĆU: Sprdnja od premijera, sprdnja od države

Novosti online

26. 08. 2021. u 18:11

NIKAD i nigde nisam čuo ili pročitao da premijer jedne zemlje, podnosi krivičnu prijavu tužilaštvu izjavio je lider Pokreta za promene Nebojša Medojević.

МЕДОЈЕВИЋ ЖЕСТОКО О КРИВОКАПИЋУ: Спрдња од премијера, спрдња од државе

Foto: Arhiva

- Ovo mora da ga ja Željko Ivanović savetovao. Da bruka i sebe i Vladu i državu. Premijer treba da pozove ministra policije i da od njega traži hitno hapšenje svakoga za koga postoji osnov sumnje da je izvršio krivično delo - poručio je on posle vesti da je Zdravko Krivokapić podneo krivičnu prijavu protiv bivšeg šefa policije Veselina Veljovića zbog poziva policiji na neposlušnost.

- Osim, ako se Krivi nije dogovorio sa Milom da podižu tenzije, kako bi se na kraju Krivi i Bečić i Dritan “pomirili” sa Milom i zajedno ušli u Vladu “pomirenja, mira i stabilnosti”. “Pomirenje” je naša nacija. Treba skrenuti pažnju javnosti sa šverca cigareta, skaj poruka o vezama vrha bezbednosnih službi i narkokartela, povećanja cena hrane, eksploziji siromaštva, korupcije u Vladi… Sprdnja od premijera. Sprdnja od Vlade. Sprdnja od države - naveo je Medojević.

Nebojša Medojević je postavio i pitanje "ko je švercovao 120 tona cigareta u julu i oštetio državu za 11 miliona evra".

(Borba)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)