SEDNICA crnogorskog parlamentarnog Odbora za odbranu i bezbednost, na kojoj je trebalo da bude saslušan premijer Zdravko Krivokapić, kao i čelnici službi bezbednosti, v. d. direktora Uprave policije Zoran Brđanin, direktor ANB Dejan Vukšić i glavni specijalni državni tužilac Milivoje Katnić zbog tvrdnji da je Krivokapiću prećeno hapšenjem ako potpiše Temeljni ugovor sa SPC u Beogradu, prekinuta je nakon oštrih reči i za dlaku izbegnute tuče između poslanika Marka Milačića i Katnića!

Komentari (2)

Soko

31.07.2021. 08:06

Očito da je ovaj Krivokapić postavljen kao kukavički jaje.Čoveka koji nema pojma o politici je zbog njegovog neznanja najlakše uceniti i navesti da igra u Milivom timu .Tako je i Milo uveden u tim Evropskih kriminalaca EU pa je pljunuo na sve što je Srpsko.

Sukrija

31.07.2021. 13:32

"Gospodin Belivuk" je uzivao postovanje i zastitu nedemokratskog rezima Eskobara Dukanovica jer je bio "kolega" doduse nizega ranga od sefa svih klanova..ali svakako upotrebljiv...da radi u korist..coveka kojem su samo "evroatlanskeasocijacija" i "demokratski zapat" u ustima..a u stvari razmislja i posluje kako su poslovali razbojnici sa krsa stotinama godina..U isto vreme zabranjuje se ulazak u zemlju jednom od najvecih pesnika i mislilaca koji je dao taj narod posle Njegosa..i pevacu i kompozitoru koji je roden u Herceg Novom..Slika i prilika zemlje koja je "vodeca u evroatlanskim asocijacijama" pred pristupnom programu ulaska u EU..