HUMANOST VAŽNIJA OD REZULTATA: Održana sportsko humanaitarna manifestacija"Srbi za Srbe"

V.V.

11. 07. 2021. u 15:57

SPORTSKA, zabavna i iznad svega humanitarna manifestacija "Srbi za Srbe" održana je na plaži Zmijica u Zelenici. Turnir odbojka iz bloka u vodi (3+1), koju je organizovala humanitarna organizacija "Srbe za Srbe" čije je sedište u Herceg Novom okupio je 14 ekipa iz Beograda, Niša i Herceg Novog.

ХУМАНОСТ ВАЖНИЈА ОД РЕЗУЛТАТА: Одржана спортско хуманаитарна манифестацијаСрби за Србе

Foto: RT HN

Pobednik je bila ekipa "Banjani Grahovo" , drugoplasirani su bili članovi ekipe "Osveženje 018" iz Niša a na trećem mestu su Novljani odnosno ekipa "Zvijezde".

Kapiten pobedničke ekipe, rukometni trener Petar Kovačević oduševljen je idejom da se ovakvo takmičenje održava u Herceg Novom, a posebno što je  zahvaljujući skromnim prilozima prikupljeno oko hiljadu evra pomoći za mlade i porodice kojima je ona potrebna.

Kapiten Aleksandar Mirković, iz niške ekipe i poznati košarkaš Slobodan Miljanić  koji je takođe učestvovao u ovom  sportsko humanitarnom događaju ističu da ova priča nije vezana samo za  Herceg Novi niti samo za sportsko nadmetanje. Najvažnije je, kažu, da se potvrdi  želja da pomognemo našim ljudima i Herceg Novi kao grad humanih ljudi. Obećavaju da će učestvovati i u svim narednim sličnim programima.

Učiteljica Ljiljana Ivanović iz Guče objašnjava da je nju privukao humanitarni karakter događaja zbog čega smatra da bi ovu manifestaciju mogli nazvati i „čovek za čoveka".

- Nikome ovde nije bitno odakle smo i ko smo, ali je bitno da smo plemeniti i da pomažemo jedni drugima, kazala je Ivanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!