U TIVTU PRIVEDEN DRŽAVLJANIN SRBIJE: Darko Hrnjez iza rešetaka zbog droge?

V.K. - M. S.

08. 07. 2021. u 23:50

AKCIJOM kriminalističke policije u Tivtu je uhapšen državljanin Srbije Darko Hrnjez (33), zbog sumnje da je počinio krivično delo neovalšćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

У ТИВТУ ПРИВЕДЕН ДРЖАВЉАНИН СРБИЈЕ: Дарко Хрњез иза решетака због дроге?

Foto: B.D.

- Službenici Odeljenja bezbednosti Tivat su juče oko 17.30 kontrolisali bezbednosno interesantno lice koje je odbacio drogu - tri pvc pakovanja i udaljilo se. U jednom od pakovanja se nalazio kokain težine oko osam grama a u druga dve marihuana. Brzom akcijom pripadnika Odeljenja bezbednosti Tivat on je lociran i lišen slobode - saopštila je u četvrtak veče Uprava policije Crne Gore.

Hrnjez je priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilšatvu u Podgorici na dalju nadležnost.

Inače ovo nije prvi put da je Hrnjez priveden. Pre četiri godine, aprila 2017. godine, u akciji policije u Tivtu su pretreseni objekti Darka i Vukašina Hrnjeza. Kod braće Hrnjez je pronađeno sedam grama marihuane u tri zamotuljka, 1,5 grama kokaina, 7.500 evra, veći zlatni lanac, dva veća noža, dva ručna sata veće vrednosti i 15 mobilnih telefona.

Protiv njih je podneta prekršajna prijava i kažnjeni su sa 150 evra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)