POSTOJI SAMO JEDAN NAČIN DA SE SVE ISPRAVI: Medojević o prevari birača u Crnoj Gori posle izbora

Novosti online

02. 07. 2021. u 11:29

PREDSEDNIK Pokreta za promene i jedan od lidera DF Nebojša Medojević ocenio je juče da je Vlada Zdravka Krivokapića neodrživa jer unutar parlamentarne većine ne postoji ni minimum elementarnog poštovanja i poverenja.

ПОСТОЈИ САМО ЈЕДАН НАЧИН ДА СЕ СВЕ ИСПРАВИ: Медојевић о превари бирача у Црној Гори после избора

Foto: Printskrin

– Ova prevara i izdaja naših birača i građana i interesa Crne Gore, nakon 30 godina diktature, pljačke, kriminala i poniženja, se jedino može ispraviti na poštenim izborima – rekao je Medojević.

Na pitanje da li je optimista da se može postići dogovor, Nebojša Medojević je kazao da je najrealnija opcija da ne bude dogovora upravo zbog nepoverenja.

– Jasno je da je nemoguće napraviti Vladu koja bi funkcionisala elementarno skladno, jer ne postoji među nama ni poverenje ni poštovanje. Nemoguće je napraviti hibrid dva nespojiva sveta: demokratije, reformi, slobode, pomirenja svih naroda i slepe poslušnosti i kolonijalnog statusa prema globalnoj dubokoj državi – naveo je Medojević.

Kako je rekao, vlada izbornog poverenja, popis i čišćenje spiskova, smene u RTCG-u i postavljanje iole ozbiljnog i odgovornog, normalnog SDT-a, a potom izbori – najbolje su rešenje.

– Vratimo mandat građanima, pa neka oni ocene ko je šta radio posle veličanstvene pobede 30. 8. 2020. Ko je izdao i slagao, a ko nije – rekao je Medojević.

(Pobjeda)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!