NAJVEĆI BROD DO SADA UPLOVIO U BARSKU LUKU: Dužina kruzera je preko 325 metara i ima 399 članova posade (FOTO)
NAJVEĆI brod do sada jutros je u uplovio u barsku luku.
Putnički brod "Norwegian Getaway" vezan je na gat 2, vez ½ .
Na gatu Port of Adrija putnički brod ostaje u raspremi verovatno tri meseca.
Dužina kruzera je 325, 65 metara, i zapremine 145 655. Gaz broda je 8,8 metara.
U akvatoriju Luke Bar jutros je povećan obim pomorskog saobraćaja. Nakon što je upolovio feribot „Dubrovnik“ koji saobraća na pomorskoj liniji Bari-Bar, usledilo je uplovljavanje luksusne mega jahte "Norwegian Getaway" dužine oko 70 metara koja će tankovati gorivo.
Oko 8 sati u barsku luku je uplovio najveći brod ikada do sada „Norwegian Getaway“ čija je luka upisa Nassau, a vlasnik „NCL LTD“ .
Preporučujemo
POSTIGNUT DOGOVOR SA KINEZIMA: Pretovar bakra iz Bora preko Luke Bar
09. 06. 2021. u 16:01
ŽENA PREDSEDNICA PO PRVI PUT: Luka Bar danas izabrala novi Odbor direktora
07. 06. 2021. u 15:48
Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost
Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.
10. 05. 2024. u 16:45
VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom
MESTO gde pustinjski pejzaži oživljavaju avanturistički duh, a Sredozemno more poziva na potpuno opuštanje.
13. 05. 2024. u 11:46
AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNjIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!
Spremite se za putovanje kroz tamni podzemni svet za koji do sada niste znali.
09. 05. 2024. u 11:33
Komentari (0)